Alibey'in, Güngören'e gücü yetmedi 2-3

Süper Amatör Kümede lider geldiği Silivri deplasmanının ilk yarısında korkulu rüya gören Güngörenspor ikinci yarı oyunun kaderini değiştirdi ve üç puanını kaptı.

Alibey'in, Güngören'e gücü yetmedi 2-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Amatör Kümede lider geldiği Silivri deplasmanının ilk yarısında korkulu rüya gören Güngörenspor ikinci yarı oyunun kaderini değiştirdi ve üç puanını kaptı. 

Silivri Stadı’nda tarihinin ilk gece maçında bir araya gelen SAL ekiplerinde Alibeyspor ve Güngören arasındaki mücadele adeta nefesleri kesti. Doksan dakikalık mücadelede her iki takım oyuncuları üstlerine düşen görevleri fazlasıyla yapmasıyla birlikte kenarda maçı izleyen taraftarlar da keyifli bir gece maçı izlettiler. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak puan kazanmak isteyen Alibeyspor lideri konuk ettiği maçta erken bulduğu gollerle ilk yarıyı iyi kapattı. İkinci yarı ise bambaşka bir Güngören takımı sahadaydı sanki ve maçı lehlerine çevirmesini bildiler. 

İlk yarı Alibey üstünlüğü

Silivri tarihinde ilk gece maçı olması nedeni ile önem kazanan maça ilgi bir hayli yoğundu. Maçın başlama vuruşu ile birlikte ev sahibi ekip Alibey konuk ekip kalesine etkili ataklarla yüklenmeye başladı. Müsabakanın 24.dakikasında Güngören ceza alanı içindeki karambolda Alibeyli oyuncu Osman düzgün bir vuruş ile ağları havalandırdı ve durumu 1-0 yaptı. 30.dakikada Onur Güngören defansının hatasını affetmedi ve durumu 2-0’a taşıdı. Müsabakanın ilk yarısı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarı Güngören oynadı

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Güngören takımı maça ağırlığını fazlasıyla koydu. İkinci yarıya 2-0’lık skorun üstünlüğü ile başlayan Alibey oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Direnen Alibeyli oyuncular birbiri ardına gelen Güngören ataklarını bertaraf edebilmek için canla başla çalıştı. Maçın 61.dakikasında Güngörenli oyuncu Muhammet mükemmel bir vuruş ile durumu 1-2 yaptı. Maçta bu golün ardından 74.dakikada Erdi güzel bir vuruş ile durumu 2-2 yaptı. Müsabakanın bu skorla tamamlanacağı düşünülürken 90+2.dakikada Murat takımının galibiyet golünü kaydetti ve müsabaka konuk ekibin üstünlüğü ile 2-3 tamamlandı.

Stat: Silivri

Alibeyspor: Erdem 6, Yusuf 6, Burak 6, Abdülkerim 6, Mesut 6, Osman 6 (57’ Hamit 6), Adem 6, Batuhan 6, Onur 6, Serhat 6 (75’ Çağlar 4), Salih 6 (51’ Mert 6)

Güngörenspor: Eyüp 7, Mahsun 7, Kadir 8, Akın 7 (46’ Fuat 7), Serdar 7, Muhammet 9, Burak 9, Murat 7, Erdi 9 (80’ Emre 6), Engin 7 (46’ Sinan 8)

Skor: 2-3

Goller: 24’ Osman, 30’ Onur (Alibey), 61’ Muhammet, 74’ Erdi, 90’ Murat (Güngören)


Haberin videosu için alternatif link