Alibey'in kızları iddialı geliyor

Bünyesinden yetiştirdiği futbolcularla ilçenin sportif lokomotifi konumunda olan Alibeyspor yeni kurduğu Kız Futbol Takımı ile yine gündemdeki yerini koruyacak.

Alibey'in kızları iddialı geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Bünyesinden yetiştirdiği futbolcularla ilçenin sportif lokomotifi konumunda olan Alibeyspor yeni kurduğu Kız Futbol Takımı ile yine gündemdeki yerini koruyacak. 

Teknik sorumlu Nursal Bilir’in çalıştırdığı kız futbol takımı önceki gün gerçekleştirdiği ilk idmanının ardından lige girmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda gençler kategorisinde lige girecek olan Alibeyspor kız futbol takımı ilk yılının ardından TFF 3. Ligde mücadele edecek. Önceki gün Müjdat Gürsu Stadı’nda gerçekleştirilen ilk idmanı ziyaret eden Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı, Kız Futbol Takım Sorumlusu ve Kavaklı Güreş Ağası Çetin Ceylan ve Alibeyspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Aydın Güzdemir gerçekleştirilen ilk idmanı takip ederek teknik sorumlu Nursal Bilir’den çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

"HER EVDE SPOR YAPAN BİR GENCİMİZ OLACAK”

Lige iddialı bir şekilde hazırlanan Alibeyspor Kız Futbol Takımı sorumlusu Çetin Ceylan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; "İlçemizde büyük bir eksikliği bulunan kız futbol takımını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüp olarak esas aldığımız konuların başında ilçemiz gençlerine iyi bir sportif eğitim verebilmektir. Bunun içinde vakit kaybetmeden ilçemizdeki potansiyeli hayata geçirme adına kız futbol takımımızı hayata geçirdik. İlçemizdeki okul sayısını ve nüfusumuzun gençliğini göz önüne alarak çıktığımız yolda emin adımlarla ileriye doğru yol alacağız. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ın söylediği gibi, "Her evden spor yapan bir genç istiyorum” söylemini kendimize örnek aldık. Bu şekilde her geçen gün kulübümüzün sporcu sayısını ve branşlarını arttırma yolundayız. Geleceğimiz olan gençlerimize kulüp olarak neler sunsak azdır. Burada ilk idmanını gerçekleştiren ilçemiz kızları ile gurur duyuyorum. Takım içindeki birlik ve beraberlik mükemmel seviyede. Teknik sorumlumuz Nursal Bilir’e ve bizleri destekleyenlere teşekkür ederim. Kulübümüzün ve ilçemizin geleceğini garanti altına alacak olan gençlerimize sportif olarak destek boynumuzun borcudur. Alibeyspor olarak yeni sezonda sadece futbolda değil birçok branşta daha sesimizi duyuracağız” dedi.