Alibeyspor'dan Bayburtlu'ya teşekkür

Silivri'nin çehresini ve vizyonunu değiştiren projelere imza atan Bayburtlu İnşaat yaptığı maddi ve manevi desteklerle Silivri'de sporun gelişmesindeki en büyük işletme Alibeyspor Kadın Futbol takımının resmi sponsoru olan Bayburtlu İnşaat'a teşekkür geldi.

Alibeyspor'dan Bayburtlu'ya teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki yıldır Silivrispor'un resmi forma sponsoru olan ve ayrıca Silivri'nin tek yağlı güreşçisi ve Plaj Güreşçisi İsmet Karabulut ile birlikte yurt içinde ve yurt dışındaki tüm turnuvalarda madalyaların ilçeye gelmesinde en büyük katkısı olan Bayburtlu İnşaat'tan Silivri'deki spora yatırımlar da devam ediyor. Silivri'de birçok projeye imzalar atarak Silivri'nin katma değerine büyük ölçüde artılar katan Bayburtlu İnşaat yeni sezonda Silivri'nin tek kadın futbol takımına destek geldi.

ALİBEYLİ KIZLARINDA SPONSORU OLDU

Maddi sıkıntılardan dolayı lig öncesinde takım kurmakta zorlanan Alibeyspor Kadın Futbol takımına da Bayburtlu İnşaat desteği ile lige devam kararı alındı. Sıkıntılı durumdan kurtulmak için Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bayburtlu kulübün ligde huzurlu bir şekilde mücadele edebilmesi için gerekli maddi desteğini yaptı. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Ligde yenilgi almaksızın şampiyon olan Alibeyspor Kadın Futbol takımının final maçı öncesindeki Bolu kamp masraflarını üstlenen Bayburtlu İnşaat yeni sezonda da Alibeysporlu kızların yanında oldu.

YENİ SEZONDA DA BAYBURTLU

Yeni sezonda da ligde fırtına gibi esmeye devam eden Alibeyspor Kadın Futbol takımı oynadığı maçlarda rakiplerini farklı yenerek yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sezon başında takımın kurulması için maddi desteğini esirgemeyen Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bayburtlu'yu teşekkür eden Alibeyspor yönetimi şimdiden lig sonundaki final maçlarına hazırlıklarını yapıyorlar.