Aras Silivri'nin sportif geleceği garanti altındadır

Silivrispor'da özellikle mini miniklerin yaptığı hazırlık çalışmalarında gelenin son nokta Altyapılar Sorumlu Vahap Aras tarafından yerinde incelenerek tam not verildi.

Aras Silivri'nin sportif geleceği garanti altındadır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras hafta sonu idmanlarını gerçekleştiren mini minikler idmanını takip ederek hocalar tarafından bilgilendirildi. Silivrispor Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise tarafından idare edilen mini minikler kategorisindeki sporcuların performansı olumlu not aldı. İlçe futbolunun gelecekteki isimlerinin yetiştirildiği idmanları takip eden Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras idman sonrasında yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak geleceğimizin garanti altında olabilmesi adına çalışmalarımız sürmektedir. Özellikle önem verdiğimiz kategori olan U-11 ve U-14’lerin gelişimlerini yönetim olarak yakından takip etmekteyiz.

SADECE SİLİVRİ DEĞİL TÜM KULÜPLERİMİZE HİZMET

Silivri’de sportif geleceğin temellerinin atıldığı altyapılar konusunda uzman eğitimcilerle çıktığımız yolda geleceğimizin yatırımları yapılmaktadır. Sadece Silivrispor için değil ilçemizdeki diğer kulüplerimizin de yararlanabilmesi için ilçemiz gençlerini eğitip yetiştirilmesi konusunda oldukça hassas davranmaktayız. Geldiğimiz noktada bünyemizde yetişmekte olan sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırmaktadır.

KULÜBÜMÜZÜN ALTYAPISI İYİ YOLDA

Bugün kulübümüz bünyesinde çeşitli yaş kategorilerinde yüzlerce sporcumuza eğitimleri verilmektedir. Gördüğüm odur ki geleceğimizin garanti altında olduğudur. Haftanın yedi günü idman programları her yaş kategorisinde yapılmaktadır. En büyük kazancımız ise bir gün A takım seviyesinde kendi altyapılarımızdan yetişen oyuncuların varlığı olacaktır. İyi yoldayız ve Silivri’nin sportif geleceği için yatırımlarımız devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.