Aslı Nemutlu Gençler Şampiyonası sona erdi

Türkiye Golf Federasyonu'nun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına her yıl düzenlediği Gençler Turnuvası 19-20 Mayıs tarihlerinde Silivri Klassis Golf Kulübü'nde yapıldı.

Aslı Nemutlu Gençler Şampiyonası sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıldan itibaren Gençlik Turnuvası'na talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kayak Milli Takımı sporcusu Aslı Nemutlu’nun adı verildi. Aslı Nemutlu’nun ailesi ödül töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada Aslı’nın başarı dolu spor kariyerinden bahsetti. Ağaoğlu, Aslı’nın talihsiz kazada hayatını kaybetmesinin tüm federasyonlara çok büyük dersler verdiğinden bahsetti. Federasyonların bu konuda tedbirlerini gözden geçirmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu ‘’Türkiye Golf Federasyonu Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası 2012’’ şampiyonasında alınan sonuçlar şöyle:

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu : Jae Woo Shim – Kemer Golf Kulübü
Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonu : Begüm Yılmaz - İstanbul Gençler Golf Akademisi

Her iki sporcu da ödüllerini Aslı Nemutlu’nun ailesinden aldılar.

Öte yandan Türkiye Golf Federasyonu’nun davetlisi olarak afet bölgesi Van’dan konteynır kentlerden İstanbul’a gelen 22 kişilik genç grubu da ödül törenine katıldı.

TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na İstanbul’da 5 gündür bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Üç gün süresince golf dersleri alan Vanlı gençler bu sporu çok sevdiklerini tekrar oynamak istediklerini dile getirdiler.