Atun 'İl Müdürlüğü Silivri'ye çok önem veriyor'

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun,SHA'nı ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Atun 'İl Müdürlüğü Silivri'ye çok önem veriyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrspor Kulübü başkanı İhsan Atun’u haber merkezimizde kabul eden Silivri Haber Ajansı imtiyaz sahibi Yusuf Eker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Atun’a teşekkür etti.

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, Eker’in sorularını samimiyetle yanıtladı. Silivri’de yapımına başlanılan Lojman inşaatıyla ilgili olarak bilgiler veren Atun “Aslında çok kolay görünen bir görüntünün altında, mücadele eden, bizim yanımızda olan bize destek veren bir dünya insan oldu. Bu lojman yapımında doğru yer seçimi ve bu doğru yer seçimine doğru bir şekilde izinleri veren izinlerin verilmesine esas sebep olan Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Gençlik Spor Bakanlığı, Siyasi Parti Temsilcileri, hatırı yabana atılmayacak Ali Düşmez Beyin bu izinlerin alınmasında ki yanımızda olup destekleri hiç birisi inkâr edilemez. “dedi.

“GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SİLİVRİ’YE ÇOK ÖNEM VERİYOR”

İşin görsel boyutunda Silivri Belediye Başkanımız yanımızda, yapımını destekliyor diyerek sözlerini sürdüren Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun “ Bazı arkadaşlarımız, dostlarımız, bir tuğlada sen koy kampanyası neticesinde katkılarını esirgemiyor burada. Ben yinede tüm Silivri toplum örgütlerini Silivrispora kalacak tesis için hep bir arada olmaya davet ediyorum. 40 gün içerisinde de açılışını tüm Silivri halkıyla, tüm bu proje oluşumunda alttan yukarıya emeği geçen dostlarla birlikte açılışını yapmayı umut ediyorum. Bunun sonrasında tabii ki Gençlik Spor Bakanlığına bağlı Genel Müdürlüğümüzü, İl Müdürlüğümüzün çalışmaları neticesinde inanıyorum ki güzel sürpriz projeler olacaktır. Bunlar içinde şimdiden İlgililere teşekkür etmek isterim. Yaklaşık 1 yıldır ciddi çalışmalar içerisinde olduklarımın duyumunu alıyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışmaları içerisinde olduğunu biliyorum. Silivri ye çok önem verdiklerini biliyorum. Vermiş oldukları önem bize tesis yapacağımız alanı tahsis etmelerinden gördüğünüz gibi gözükmektedir. İnşallah daha yeni projeleri de Silivri’mize kazandırırlar. Böyle bir söylem var, 1 yıldır Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde yeni projeler yapılacağı duyumlarını alıyoruz tabii ki bunun bir açıklaması henüz yok, inşallah Silivri’mize sportif anlamda, tesisleşme anlamında çok sıcak baktıklarını, biliyorum diyeceğim çünkü bize sunmuş oldukları lojman yerini tahsis etmelerinden gerçekten Silivri’mize önem verdiklerini biliyorum. Yani birbirine bağlı Silivri İlçe Müdürlüğünden, İl Müdürümüz, İl Müdürlüğümüz, Genel Müdürümüz ve ekibi, Sayın Gençlik Spor Bakanı bunlar hepsi komplike olarak ben bakıyorum. Yani bu tesis yapım iznini bize vermiş olmaları Silivri için küçümsenecek bir şey olmadığını biliyorum. Onun için emeği geçen herkese burada teşekkür ediyorum. Hiç kimse bu tesis yapımının katkılarının dışında değildir. Herkes bizimle bir bütün olarak kendilerini görürse çok daha fazla hizmetler getirebileceğimize inanıyorum. Çünkü biz yaptığımız işin doğru olduğuna inanıyoruz, doğru yapılan işin arkasında hükümette, belediye de yanımızda olurlar. “dedi.

“BİR TUĞLADA SEN KOY”

Bir tuğla da sen koy kampanyası hakkında da bilgiler veren Atun “Silivrisporla irtibatlı olmaları yeter. Bir arkadaşımız ben 500 lira bir destek olmak istiyorum diyor.  Ben nakli destek olmak istemiyorum ben şunu almak istiyorum. Nakdide yapılabilir, eşya da yapılabilir. İhtiyaç olan bir şey alınsın. Yani burada nakdi yardım da yapan olabilir. Sapla samanı ayrı tutmak istiyorum. Çünkü bizde giderler bitmiyor. Şimdi bana getirdin yatırdın 50 bin lira para oldu. Yarın bir 100 bin lira ödemem var ,ben oraya kaydırmak istemiyorum. Yani onu ayrı bir bütçede tutup oradan yapılacak bu ödemeler, alınacak olan malzemelerin ödemelerini buradan yapayım“dedi.

“SİLİVRİ İNSANINA HİZMET ETMEMİZ LAZIM”

Vergi borçlarını yapılandırdıklarını da belirten Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun “Yapılandırdığımız vergi borcu yaklaşık 2 ayda bir 30 bin lira bir ödeme olarak bize yansıdı. Eski kulüp başkanımız Mustafa Sarar sağ olsun ciddi bir katkı sağladı. Yaklaşık 5 taksitini karşıladı giderin. Tabii bunu kökten halletmemiz lazım. Bunu İhsan Atun ve ekibi olarak hedefimiz bunu kökten halletmek. Yalnız alacağımız 3 puanla endeksi değiliz biz. Bizim bir dünya branşımız var. Bunların hepsini beraber koşturmamız lazım. Silivri insanına hizmet etmemiz lazım. Silivri insanıyla Silivri de spor yapmak hedefindeyiz. Misal ben bana sağlanan ekonomik imkânlarla giderim Türkiye’nin her tarafından transfer yaparım. Ama benim öncelikli hedefim alt yapıdan yetiştirip Silivri’nin çocuklarıyla oynamak. Yani bu kadro 30 kişiyse 30 kişinin 20 tanesi Silivri çocuğu olmalı. 25 tanesi Silivri çocuğu olmalı. 5 tane dışarılardan transfer yapalım çünkü bu transferler bizim belimizi büküyor.  Ben İhsan Atun olarak burada kalıcı değilim. Allaha şükür her yerden 25 kuruş ödemen alışverişimi yapabiliyorum. Çünkü ödemelerimi yapıyorum. Çünkü Silivrisporun yaşanmış olanları var, Kimse sahip çıkmayınca, kırtasiyeden kalem alamıyordunuz, ama sağolsun efsane başkanlardan Turgay Sezginer o dönemde taşın altına elini, kafasını koydu. Silivrisporun amatör kümeleri de olsa tutmayı başardı, sonrasında işte belli insanların 57 yılından bu yana destekleri hiç bitmedi ”dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE BURANIN İZİNLERİNİ VERDİLER”

“Türkiye de sportif anlamda, Gençlik Spor Bakanlığına bağlı kaç tane ilçe var, bu ilçelerden bir tanesi Silivri. Silivrisporda sadece ikinci ve üçüncü 90 kulüpten bir tanesi. Gerekli yerlere sunup istemeseydim o insanlar benim sıkıntımı anlayamayacaklardı. Ama ben onlara sununca, isteyince onlarda baktılar ki ihtiyaç. Çok büyük bir özveriyle buranın izinlerini verdiler. Belediye Başkanımıza da gittik bu konuyu dedi ki tamam ben hafriyatını yapacağım. Bizde dedik ki betonarme kısmını biz yapacağız. Yaklaşık 70–80 bin lira tutarında betonarme, 70-80 tutarında ki kısmı yönetimdeki arkadaşlar üstlendi. Hafriyat diyip geçmeyelim, hafriyat dünden beri çalışılıyor. Bugün Çatalca’dan getirilen dolgu kayalarıyla döşendi, bezendi, sıkıştırıldı üzerine mıcır döşendi. Şuan sıkıştırılmaya devam ediyor. Buna da baktığımız zaman nerden baksanız bir 50-60 milyonluk bir hadise bunun üzerine kurulacak tesis ciddi bir rakam. Biz buna ihtiyaç olduğunu ifade ettik bilgili yerlere. Bu Silivri halkına hizmet etmek üzere herkes bize inandı, bize eğer verdi. Şuan hafriyatımızı yaptık. İnşallah 40 gün içerisinde de tüm Silivri protokolünü, Silivri halkını, Ankara protokolünü, İstanbul protokolünü buraya açılışında davet etmek istiyoruz. Burada görmek istiyoruz. İnşallah bu süre içerisinde Silivri’ye yeni kazanımlar sağlarız, hükümet tarafından sağlanır. Gerekli herkes tarafından desteklerle güzel şeyler olur diye düşünüyorum. “