Atun stat sorunu çözdü

Geçtiğimiz hafta sonu Silivri Stadı'nın tahrip edilmesinin ardından yaşanan idman ve resmi maç trafiğinin aksamaması için Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, 'Stat için gereği ivedilikle hallolacak' dedi.

Atun stat sorunu çözdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe stadına giren kimliği belirsiz kişilerin stat içinde bululan soyunma odaları banyo ve duşları tahrip ederek soyulması üzerine önceki gün Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte tahrip edilen alanları gezdi. Belediye Başkanı Işıklar ile birlikte stadın içler acısı durumunu yerinde kontrol eden İhsan Atun yapılması gerekenler için talimatların verildiğini bildirdi. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; "Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ile birlikte olayın ertesi günü ilçe stadımıza giderek olay yerini inceleme imkanımız oldu. Stadımızın hali içler acısıydı. Bu haliyle bırakın resmi müsabaka yapmayı oyuncuların burada soyunması bile endişe verici durumlar oluşturabilirdi. Gelinin nokta olay günün ertesinde Başkan Işıklar ile birlikte gezdiğimizde hemen eksiklerin ve yapılması gerekenlerin listesini çıkartıp gerekli birimlere talimatlar verilmiştir.

IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ın talimatı ile ilçe stadımız eskisinden daha güzel ve hijyenik olacak. Son derece hassas bir düşünce yapısına sahip olan Işıklar’ın verdiği talimatla hafta sonu oynayacağımız Bergama maçına stadımız yetiştirilecek ve böylelikle de federasyon ile kesinlikle sorun yaşamayacağız. Sportif yatırımlara büyük önem veren değerli Başkanımız Özcan Işıklar’a kurumum adına teşekkür ederim. Kaldı ki Silivri Stadı’nı kullanan sadece Silivrispor değildir. İlçe spor kulüplerimiz adına da teşekkür etmek isterim” dedi,