Aziz Yıldırım'a Silivri'den destek

Bölgenin tanınmış spor adamlarından olan yıllarca birçok profesyonel kulüpte forma giymiş ve aynı zamanda Fenerbahçe'de kaptanlık da yapmış olan Cemil Kenar, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Aziz Yıldırım'a Silivri'den destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin tanınmış spor adamlarından olan yıllarca birçok profesyonel kulüpte forma giymiş ve aynı zamanda Fenerbahçe’de kaptanlık da yapmış olan Cemil Kenar, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a destek verdi. 

Spor camiasının yakından tanıdığı ve oynadığı zamanlarda gıpta ile takip edilen orta saha oyuncusu ve iyi bir Fenerbahçeli olan Cemil Kenar yaptığı yazılı bir açıklama ile Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldıram’ı destekledi. Kenar yaptığı açıklamada; “Benim çocukluğum gençliğim Fenerbahçe’de geçti. Çubuklu formayla büyüdüm kaptanlık yaptım. Fenerbahçe’de insanlara galibiyete giden her yol mubahtır anlayışı öğretilmez. Fenerbahçe’nin büyüklüğü şampiyonluklarla kupalarla ölçülmez. Fenerbahçelilik bir yaşam biçimidir. Bir kültürdür. Siyasetin kirli, yargının şaibeli olduğu tartışılırken Fenerbahçe suçlu ilan ediliyor. Yargıtay’ın cezayı onamış olması Fenerbahçe’nin şike yaptığı Aziz Başkanın suçlu olduğu anlamına gelmez. Eğer şike kanıtlanmış ise tarafları vardır hepsi suçludur. Onlara pardon, Fenerbahçe’ye suçlu demek son derece manidardır. Buca-Trabzon maçının son iki dakikası ve Jebrin, Sercan transferleri incelenmeden verilen şike kararları hep eksik hep haksız olacaktır. Eğer adalet buysa sonuna kadar Aziz Yıldırım. Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Fenerbahçe asırlık bir çınardır meyvesi olmasa da gölgesi yeter” dedi.