Başakşehir, Alman ekiplerine karşı 3. yenilgisini aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında RB Leipzig'e 4-3 mağlup olan Medipol Başakşehir, Alman ekiplerine karşı altıncı maçında 3. yenilgisini aldı.

Başakşehir, Alman ekiplerine karşı 3. yenilgisini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahasında RB Leipzig’e 4-3 mağlup olan Medipol Başakşehir, Alman ekiplerine karşı altıncı maçında 3. yenilgisini aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci haftasında Başakşehir, sahasında RB Leipzig’e 4-3 mağlup oldu. Alman takımlarına karşı altıncı müsabakasını oynayan turuncu-lacivertliler, 3. yenilgisini yaşadı. Başakşehir’in ayrıca 1 galibiyet, 2 beraberliği bulunuyor. Rakip ağlara 5 gol bırakan İstanbul ekibi, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi guruplarında Hoffenheim’la mücadele eden Başakşehir, deplasmanda 3-1 kaybetmiş, evinde ise sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

İstanbul ekibi, geride kalan sezonda ise Borussia Mönchengladbach ile yine UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında yer almış ve evinde 1-1 berabere kalırken, Almanya’dan ise 2-1’lik galibiyetle dönmüştü.Turuncu-lacivertliler, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde RB Leipzig’e de deplasmanda 2-0 kaybetmişti.