'Başarıyı hazmedemeyenler, gölgelemeye çalışmayın.'

Silivri Futbol Antrenörleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Veysel Zıroğlu başkanlığında bir basın açıklaması yaptı. SİFAD açıklamasında 'Silivrispor' un başarısı için çalışan hocaların ve bölgedeki antrenörlerin yanında olduklarını belirterek, her türlü destek vereceklerini 'belirtti.

'Başarıyı hazmedemeyenler, gölgelemeye çalışmayın.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz akşam düzenlenen yemekli toplantıya TÜFAD İstanbul Şube Eski Başkanı Rıza Çavuşoğlu, TÜFAD yönetim kurulu üyesi Zekir Keskin, SİFAD yönetimkurulu üyeleri ile spor antrenörleri katıldı.

Toplantı sonunda yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.;

“BAŞARIYI HAZMEDEMEYENLER, GÖLGELEMEYE ÇALIŞMAYIN.” 

Futbol bir takım oyunudur ve bireysel performans tüm takımı direkt etkilemektedir. Bu performansın pozitif olması başarıyı, negatif olması başarısızlığı getirmektedir. Başarı, hedeflere göre değişkenlik gösterebilir. Bazen kümede kalmakta başarı sayılabilir, tıpki geçen sene olduğu gibi. 

SİFAD olarak, her zaman başarı hedeflerimizin zirvesinde bulunan takımımız, ortak payda da birleştiğimiz, SİLİVRİSPOR un başarısı için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak insanlar olduğumuzu, her fırsatta dile getiriyoruz. Bu takıma desteğini esirgemeyen Belediyemizin, ilçe esnafımızın ve iş adamlarımızın yaptıklarını gurur ile takip ediyoruz. Taraftarlarımızın ve halkımızın desteğine, yine bizzat şahit oluyoruz. Her şeyin bu kadar pozitif olduğu bir ortamda sosyal medya üzerinden yapılan olumsuz eleştirileri talihsizce yazılan yazılar olarak nitelemek istiyoruz. Bu yazıların, takımın başında gece gündüz demeden çalışan, emek harcayan fedakarlığın en büyüğünü yapan Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun tercihlerine saygısızlık olarak addetmekteyiz. Unutulmamalıdır ki bu teknik heyet, lig de kalması mücize olarak görülen takımı alarak ve her türlü antrenörlük kariyerlerini riske atarak ellerini taşın altına koymuşlardır. Görevden kaçmamışlardır. Doğup büyüdükleri bu ilçeye hizmet etmenin onurunu yaşayarak, bir buçuk yılda SİLİVRİSPOR’ umuzu zirveye taşımışlardır. Eleştiriler muhakkak olacaktır, yapılan eleştirilerin eksiklerin görünmesi ve giderilmesini sağlayarak başarıyı perçinleyeceğinin de farkındayız, eleştiriye de açık olacağız, fakat yazılanların da etik kurallar çerçevesinde olmasına dikkat etmeliyiz. Bu yazıların takımın başarılı olduğu bir ortamda teknik direktörlerin tercihlerini bahane ederek başarısız göstermeye çalışmak, hatta daha ileri giderek teknik direktör değişikliği ifadelerini kullanmak çok manidardır. Bu başarının tek başına oluştuğunu mu zannediyorsunuz? Biz takımın başarısı olduğunu biliyoruz. Sadece Sertan Hoca, Ümit Hoca yada Yunus veya Cihan ın başarısı değildir bu, aksine tüm ekibin özverisi neticesinde gelen bir başarıdır. Bu takımın hocaları gerek kariyerleri ile gerekse kişilikleri ile toplumda haklı yerlerini almışlardır. Bu yazıları yazanlar kendi yaptıkları ile bir aynaya baksalar komik duruma düştüklerini göreceklerdir. İstenen nedir? Başarısızlıkta “ben söylemiştim” demek, bu kişileri mutlu mu edecektir? Yoksa bu kişilerin oluşacak karışıklıklardan pay çıkarma çabaları mı vardır? Sonuç ne olursa olsun Silivrispor teknik heyetinin başarısını kimse gölgeleyemeyecektir.  Tüm halkımızdan beklenen bu takımı yalnız bırakmamaları ve başarının tadını çıkarmalarıdır.

Bu gururu bize yaşattıkları için öncelikle Silivri Belediye Başkanı Özcan IŞIKLAR’ a, Kulüp Başkanı Ümit KALKO’ ya, Yönetim Kuruluna, başta hocamız Sertan GÜRİZ’ e ve Yardımcılarına, Silivrispor kaptanı Yunus YAŞAR önderliğinde futbolcularına, taraftarlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkür ederiz. Başarılarınız daim olsun.

Silivri Futbol Antrenörleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİFAD) olarak Silivrispor’ un başarısı için çalışan hocalarımızın ve bölgemizdeki antrenörlerimizin yanında olduğumuzu, her türlü destek vereceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.

Silivri Futbol Antrenörleri Yar.ve Day.Derneği

Yönetim Kurulu