Başkan Kalko transferleri açıkladı

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, Silivri Haber Ajansı'na yaptığı özel açıklamada transferlerde gelinen son noktayı ve önümüzdeki sezon için kadroya katılacak isimleri açıkladı.

Başkan Kalko transferleri açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, muhabirimiz Eyüp Can Balaban’a özel açıklamalarda bulundu. Mektebim’in ortaklarından Ethem Sancak ile Medical Park Hastaneleri ortaklığı olan Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile Trabzon’da bir araya gelen Kalko’ya telefonla ulaşan Balaban, transfer dedikodularını sordu.

Nobre ve Gökhan Ünal tamam

Gelecek sezonun kadro yapılanması için yapılacak olan transferler ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kalko, “Mert Nobre ve Gökhan Ünal ile görüştük ve prensip anlaşmasına vardık. 15 gün içerisinde de resmi bütün prosedürleri yerine getirerek her iki futbolcuya da imzayı attırıyoruz.” dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray’dan oyuncu transferi

Transfer çalışmalarının Nobre ve Ünal ile sınırlı olmayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Kalko, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan da çok önemli transferler yapılacağını söyledi.

Lig bitmeden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir görüşme gerçekleştiren Kalko, o gün için işbirliği yapılacağının sinyallerini vermişti. Kalko, bugün yaptığı açıklama ile de o işbirliği sürecine açıklık getirdi.

“Lig devam ederken Galatasaray Başkanı Sayın Dursun Özbek ile bir görüşme yapmıştık. Bugün de o görüşmenin meyvelerini alıyoruz. Galatasaray alt yapısından yetişmiş 2 önemli futbolcu ile imza aşamasına geldik. İnşallah seneye bu iki futbolcuyu da Silivrispor’umuzda göreceğiz.” diyen Kalko, bir önemli transferin de Fenerbahçe’den olacağını söyledi.

Kalko açıklamasının devamında “Bir görüşmemiz de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ile oldu. Yine Fenerbahçe’den yetişmiş bir oyuncuyu da kadromuza katacağız. Gerek Galatasaray’dan gerekse de Fenerbahçe’den alacağımız bu üç oyuncu genç, dinamik ve takıma büyük katkı sağlayacağına inandığımız oyuncular.” dedi.

Trabzon’dan sürpriz var

Muhabirimiz Eyüp Can Balaban ile Trabzon’dan görüşme sağlayan Kalko, bir müjdeyi de sıcağı sıcağına paylaştı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile görüşme halinde olan Kalko, bir transferin de Trabzonspor’dan olacağını müjdeledi.

Silivrispor’un kasasından bir kuruş çıkmayacak

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko yapılacak transferler ile ilgili bilgiler verirken transferlerin kaynakları hakkında da bilgilendirmede bulundu. Kalko, transferlerde Silivrispor’un kasasından bir kuruşun dahi çıkmayacağını belirtti.

Nobre, Kalko’nun hediyesi

Başkan Kalko, Mert Nobre transferine kendisinin Mektebim ismiyle sponsor olacağını belirtirken, “Mert Nobre Silivri’ye Ümit Kalko’nun hediyesi olacak.” dedi. Öte yandan yapılacak olan diğer transferlere de yine ikili ilişkilerini kullanarak sponsor desteği sağlayacağını belirten Kalko, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’dan yapılacak transferler için “Silivrispor’un kasasından kuruş çıkmayacak.” dedi.