Basketbol'dan Sonra Atletizmde de Engelleri Aşıyorlar

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü sporcuları ''Türkiye Özel Olimpiyatlar ''2011 faaliyet programı kapsamında Adana'da düzenlenen Atletizm müsabakalarına katıldı.

Basketbol'dan Sonra Atletizmde de Engelleri Aşıyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Mertcan Yiğit, Fatihan Güngören, Oğuzhan Güngören isimli sporcularımız 100-200 mt kısa mesafe koşusunda 3 adet bronz madalya ile döndüler.
Turnuvaya katılan sporcular ''Türkiye Olimpiyatlar '' bünyesinde kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel muayene ve diş sağlığı taramasından da geçtiler.
Sporcularımızdan Mertcan Yiğit '' Müsabakalara katıldığım, Adana'ya geldiğim için çok mutluyum. Hayatımda ilk kez uçağa bindim, doktor amcalar tarafından muayene edildim. Yeni arkadaşlarla tanışıp, çok eğlendim bize bu imkanı sağlayan kulübümüze teşekkür ederim'' dedi. Velilerde,yapılan tüm faaliyetlerden dolayı Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü çalışanlarına ve destekleyen herkese teşekkür ederek, çalışmalarının ve başarılarının devamını dilediler.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2010-2011 faaliyet programının planlı son müsabakası olan Bocce müsabakası 9-11 Kasım 2011 tarihlerinde Hatay ilinde Silivri Özel Sporcular Spor Kulübünün de katılımıyla gerçekleşecektir.