Bayburtlu İnşaat Silivrispor'a sponsor oldu

Türkiye'nin birçok noktasında nitelikli ev projeleri ile adından sıkça söz ettiren Bayburtlu İnşaat, Silivrispor'a sponsor oldu.

Bayburtlu İnşaat Silivrispor'a sponsor oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün Silivri Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen imza törenine Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, Bayburtlu İnşaat yöneticileri Yakup ve Eyüp Bayburtlu’nun yanı sıra Kulüp yöneticileri ile Bayburtlu İnşaat yöneticileri ve sporcular katıldı.

“HERKESE BİR ÖRNEK OLSUN”

İmza töreninde konuşan Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko “Silivrisporumuzun marka değeri gittikçe yükseldi. Geldiğimiz bu noktada Silivri’mizin yatırımcılarından olan birçok noktada inşaat ve gayrimenkul işleri yapan Bayburtlu İnşaat Silivrispormuza destek olmaya, Silivrisporun ana sponsorlarından olmaya karar verdi. Kendileriyle kalan 6 maçımızı ve bir sonraki yıl da kapsayan bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bayburtlu İnşaat’la daha birçok sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alacağız. İnşaallah bunları yakın bir zamanda paylaşacağız. Umarım bu anlaşma Silivri’de iş yapan yatırım yapan Silivrili olan olmayan herkese bir örnek olur.”dedi.

“DEVAMINI GETİRECEĞİZ”

“Bu anlaşmada bizlere destek olan Başkan ve yönetici arkadaşlarımıza hepsine teşekkür ediyoruz” Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Bayburtlu “Silivrispora destek olmak bizim her zaman görev her zaman için bir mutluluktur. İnşallah bundan sonra da bunun devamını getireceğiz”dedi.

Atılan imzaların ardından Bayburtlu İnşaat yöneticileri Eyüp Bayburtlu ve Yakup Bayburtlu’ya 69 numaralı Silivrispor formaları hediye edildi.