Beşiktaş ilk kez kalesini kapattı

SÜPER LİG'İN 7. HAFTASINDA YENİ MALATYASPOR'U SAHASINDA 1-0 MAĞLUP EDEREK PUANINI 10'A YÜKSELTEN BEŞİKTAŞ, BU SEZON İLK KEZ BİR RESMİ MAÇI GOL YEMEDEN TAMAMLADI.

Beşiktaş ilk kez kalesini kapattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’in 7. haftasında Yeni Malatyaspor’u sahasında 1-0 mağlup ederek puanını 10’a yükselten Beşiktaş, bu sezon ilk kez bir resmi maçı gol yemeden tamamladı.

Süper Lig’in 7. haftasında 6. maçına çıkan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’u sahasında 1-0 mağlup ederken bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetine imza attı. Cyle Larin’in 55. dakikada Ghezzal’ın ortasında yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar maçı da bu skorla kazanırken, bu sezon ilk kez bir resmi karşılaşmada sahadan gol yemeden ayrıldı. Bu sezon ilk maçına Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi’nde Yunanistan deplasmanında çıkan Beşiktaş, PAOK’a 3-1 mağlup olurken, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda da Portekiz ekibi Rio Ave ile 1-1 berabere kalıp penaltılarla elenmişti. Süper Lig’deki ilk maçında Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 yenen Sergen Yalçın’ın ekibi, daha sonra çıktığı 3 maçta Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor’a deplasmanda 4-1, Gençlerbirliği’ne ise sahasında 1-0 kaybetmişti. Milli maç arasının ardından 5. haftayı bay geçen Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Denizlispor’u 3-2 yenerken, bu hafta da Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup ederek üst üste 2 galibiyet aldı. Beşiktaş bu sezon ilk kez 90 dakikayı gol yemeden tamamlamayı başardı.