Beyza Erel Türkiye'yi Temsil Edecek

28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Turkish Open Uluslararası Teakwondo Şampiyonası'nda Erel Spor Kulübü teakwondocularından Beyza Erel, Türkiye'yi temsil edecek.

Beyza Erel Türkiye'yi Temsil Edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Turkish Open Uluslararası Teakwondo Şampiyonası’nda Erel Spor Kulübü teakwondocularından Beyza Erel, Türkiye’yi temsil edecek.

15 yıldan bu yana lisanslı olarak teakwondo yapan Beyza Erel’in, daha önce 4 kez Türkiye şampiyonluğu, 3 kez Türkiye ikinciliği, 3 kez Türkiye üçüncülüğü ve birçok bölgesel şampiyonluğu bulunuyor.

Öğrencileri çocukları gibi benimsediklerini belirten Erel Spor Kulübü teakwondo antrenörü Bilal Erel, “Çocuklarımızın gerek spor, gerekse eğitim hayatlarında her zaman yanlarında oluyoruz. İlçe Spor Müdürlüğü ile koordinasyon halinde yürüttüğümüz çalışmalarımız sırasında ilk önce ahlak ve sporcu ruhu anlayışını benimsemekteyiz. Şimdiye kadar bize her türlü desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız sayın Özcan Işıklar’a ve Silivri halkına da çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.