Bisiklet Milli Takımına Tatlılı Moral

24-30 Eylül tarihleri arasında Konya' da yapılacak olan 4. INAS Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonası öncesinde Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna,Özel Sporcular Bisiklet Milli Takımını Hilton Garden Inn Otel'de ziyaret etti.

Bisiklet Milli Takımına Tatlılı Moral

Özel Sporcularla tek tek sohbet eden Tuna, Özel Sporcular Bisiklet Milli Takım Antrenörü Ergün Esenkaya’ dan hem milli takım hem de şampiyona hakkında bilgiler aldı.

İsmail Tuna’nın Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü adına getirdiği baklavaları yiyen milliler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Özel Sporcular Bisiklet Milli Takımı ve Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü sporcusu Canan Ağaoğlu’ da ‘Takım olarak çok iyi hazırlandık, hem Ülkemiz adına hem de Silivri adına madalya almak istiyorum ‘ dedi.


Şampiyonaya;  Türkiye, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Amerika, Hollanda, Polonya, Avustralya, Belçika olmak üzere 8 ülke katılacak. Şampiyonada bay - bayan zamana karşı, takım zamana karşı, bay bayan takım yol yarışı olmak üzere özel sporcular üç kategoride yarışacaklar.


Şampiyonada 4 bayan, 5 erkek sporcu ile mücadele edecek milli takımda şu isimler yer alıyor. Bayanlarda; Canan Ağaoğlu, Öznur Uysal, Sevgi Alkış, Vesile Cerenoğlu. Erkeklerde Abdullah Karaca, Hasan İncebacak, Murat Uğurlu, Şeyhmus Tekkuş, Mümin Karcı