B.Kılıçlıspor son dakikada güldü : 1-0

Silivri Stadı'nda oynanan karşılaşmada her iki takımda net pozisyonlar buldu. S. Mimarsinanspor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyip son dakikada da kendi kalesine de golü atınca üç puanı rakibine resmen hediye etti

B.Kılıçlıspor son dakikada güldü : 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takımda net pozisyonlar buldu. S. Mimarsinanspor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyip son dakikada da kendi kalesine de golü atınca üç puanı rakibine resmen hediye etti. B.Kılıçlıspor da gol pozisyonu üretmesine rağmen rakip fileleri havalandıramadı. Maçın biteceği anlarda Berkan’a çarpan top S.Mimarsinanspor ağlarında gidince B.Kılıçlıspor üç puanın sahibi oldu.

Ligin alt sıralarında bulunan S. Mimarsinanspor ile B.Kılıçlıspor karşılaşması hareketli başladı. Rüzgar avantajı ile oyuna başlayan S. Mimarsinanspor rakip kaleye yüklenmeye başladı.

6. dakikada Mehmet’in vuruşundan gelen topu Kaleci Burak üstten kornere çeldi.

18. dakikada bu kez Emre sağ taraftan ortaladı, müsait durumda Tarık kötü vurunca Kaleci Burak topu kontrol etti.

20.dakikada Mehmet ceza yayı üzerinden vurdu, top burakta kaldı.

28.dakikada Emre sağ taraftan ortaladı , Cahit arka direkte ayak koydu top Kaleci Burak’ta kaldı.

30. dakikada Fatih Mimarsinanspor ceza alanına atılan uzun topu kovaladı, Kaleci Eren topu elinden kaçırdı, Fatih çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı, top az farkla üstten dışarı çıktı.

38. dakikada Onur harika bir pasla topu ceza alanı içinde Efecan ile buluşturdu, Efecan topu rakibinden kurtardı, altı pas üzerinde bom boş bekleyen Fatih’e pasını verdi, Fatih çok kötü vurunca Kaleci Eren topu kornere çeldi. İlk yarı  0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da her iki takım gol için birbirlerinin üzerine gittiler. Doksan dakika boyunca her iki kalede de gol olmadı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken  Mimarsinanspor ceza alanına gelen topu Hafız kaleden kafa ile çıkardı, top Berkan’a çarparak ağlara gidince B.Kılıçlıspor 1-0 öne geçti. Bu gol maçında skoru oldu ve B.Kılıçlıspor sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 11 e çıkartıp , orta sıralara yükselmeyi  başardı.


STAT : Silivri

S. MİMARSİNANSPOR : Eren 7, Mustafa 6, Cüneyt 6, Salim 7, Berkan 6, Hafız 6, Emre 6, Ersin 6, Tarık 6, Mehmet 6, Cahit 6.

B.KILIÇLISPOR : Burak 7, Ümit 7, Onur 7, Veysi 7, Yüksel 7, Yakup 6, Efecan 6, Oğuzhan 6, Zekeriya 6, Tahir6, Fatih 6.

GOL: Berkan d.k. 90 ( Kendi kalesine ).