Borçsuz bir Silivrispor için ciddi adımlar atılıyor

Geçtiğimiz hafta Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ve yönetimi tarafından yapılan kurum ziyaretlerinin ardından borcu olmayan bir Silivrispor için ciddi adımlar atıldığının gerçek mesajları da verilmeye başlandı.

Borçsuz bir Silivrispor için ciddi adımlar atılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve gelmelerinin ardından kulüp borçlarının ödenme noktasında büyük adımlar atan Silivrispor yönetimi son gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerinin ardından tüm borçların ödenme noktasındaki samimiyetini bir kez daha gösterdiler. Geçtiğimiz hafta Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, As Başkan Zafer Bıyıklı, Genel Kaptan Yusuf Temel, Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş, Altyapı Sorumlusu Abdul Vahap Aras, Yönetici Tuncay Kanburoğlu ile birlikte yapılan ilçe kurum ziyaretleri kapsamında Silivri Vergi Dairesi Müdüresi Kadriye Çetin ve müdür yardımcılarını makamlarında ziyaret ettiler. 
 
ÇALIŞANLAR VE ESNAF BORÇLARI TAMAM 
Görev sürelerinin ilk haftasında kulüp çalışanlarının tüm maaş alacaklarını ödeyerek borçlar hakkındaki ciddiyetini gösteren Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko akabinde de ilçe esnafının alacaklarının ödenmesi konusunda yaptığı titiz çalışmalar da sonuçlarını vermeye başladı. Kulübün biriken borçlarının ödenmesi konusunda oldukça hassas olan Ümit Kalko SGK ve Vergi Dairesine olan borçların da ödenir olabilmesi için tüm mesaisini harcıyor. 
 
DOĞRU VE CİDDİ ADIMLAR ATILIYOR
 
Geçtiğimiz hafta içinde yapılan kurum ziyaretleri sırasında SGK ve Vergi Dairesi borçlarının da düzene girmesi için özel bir çalışma yürütüldüğünün bilgisi verildi. Silivrispor yönetim kurulu tarafından yapılan ziyaretlerin ardından tüm kurumlara olan borçların yapılandırılması da tamamlandı. Borçların ödenme noktasında Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun ciddi desteği ile hem borçların yapılandırılması sağlandı hem de gelecekte borçsuz bir Silivrispor için ciddi ve doğru kararlar almaya devam ediyorlar. Borçların ödenmesi konusunda doğru ve ciddi adımlar atan Ümit Kalko yönetimi yeni sezonda takımın yapılanması için gerekli talimatların da verildiği bildirildi.