Böyle olur ağanın yemeği

TFF 3. Lig temsilcimiz Silivrispor'u kamp öncesinde düzenlediği yemek programı ile yolcu eden Fenerköy Muhtarı Muharrem Eren Silivrisporlu teknik heyet ve oyuncularla tek tek ilgilenerek moral verdi.

Böyle olur ağanın yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 TFF 3. Lig temsilcimiz Silivrispor’u kamp öncesinde düzenlediği yemek programı ile yolcu eden Fenerköy Muhtarı Muharrem Eren Silivrisporlu teknik heyet ve oyuncularla tek tek ilgilenerek moral verdi. 

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç ile birlikte tüm takıma akşam yemeği veren Fener Muhtarı Muharrem Eren tüm oyunculara ligin ikinci yarısında başarılar diledi. Alipaşa Kasabı7nda verilen yemeğe Silivrispor Futbol Şube Sorumlularından Erkan Karabina ve Doğan Özkoç, Silivrispor Teknik patronu Erdal İşkar ve yardımcıları, Silivrispor Kulüp Müdürü Zafer Sarıbaşak, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt katıldı. Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar ile koyu bir sohbete dalan Eren; "Silivrispor bizim asli kulübümüzdür. İlçemizdeki tüm esnafların ve işletme sahiplerinin desteğini esirgememesi gerekir. Bizde Silivrispor yöneticisi Doğan kardeşim ile birlikte üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolu çok iyi bilen biri olarak kaliteli bir kadroya sahip temsilcimizin bu sezon ligi hak ettiği yer olan Play-Off mücadelesine kalacağına inancım sonsuz” dedi.