Bu hakemlerle anca bu kadar 2-2

TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma çabası veren Silivrispor kendi sahası ve seyircisi önünde konuk ettiği Kahramanmaraş karşısında aradığı galibiyeti müsabakanın hakem triosu resmen katletti.

Bu hakemlerle anca bu kadar 2-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta tek kazanan hakemler oldu. Zorlu geçmesi beklenen maçta müsabaka hakemlerinin verdiği kararlar maçın sonucuna etki etti. Özellikle ilk ve ikinci yarıda bariz gol şanslarındaki kararlar ile birlikte net iki penaltının es geçilmesi tam bir muammaydı. Karşılaşmada ev sahibi Silivrispor attığı iki golün sevincini daha yaşayamadan 3 dakika sonra kalesinde gördüğü gollerle sahadan beraberlikle ayrılarak büyük bir avantajı eliyle rakibine verdi. Silivri sahasında oynadığı karşılaşmada rakibi Kahramanmaraş karşısında 20. dakikada İsmail Düzgün'ün attığı ilk golle öne geçen Silivrispor daha bu golün sevincini yaşayamadan 24. dakikada gelişen konuk ekip Kahramanmaraş atağında Aytürk'ün golüne engel olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tribün desteğini de arkasına alan ev sahibi Silivrispor 74. dakikada ilk golünün sahibi İsmail Düzgün'ün kaydettiği ikinci golle eşitliği bozarak Kahramanmaraş karşısında ikinci kez öne geçmeyi başardı ve skor 2-1 oldu. Bu golden hemen 3 dakikada sonra 77. dakikada Ramazan'ın attığı frikik golle sonuçlanınca maçta tekrar eşitlik sağlandı 2-2.  Attığı gollerin hemen ardından kalesindeki gollere engel olamayan Silivrispor sahadan beklediği üç puanla değil, 1 puanla ayrılarak büyük bir avantajı elinin tersi ile itmiş oldu.

Stat: Silivri

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Cengizhan Öztürk, Barış Çiçeksoyu, İsmail Güzel

Silivrispor: Ethem 7, Güray 7, Yusuf Onur 7, Yunus 7, Barış 7 (49' Furkan 7), Muhammet 7 (60' Tarık 6), Zahid 7, Ali 7, Eşref 7, İsmail 7, Tolgahan 7 (85' İbrahim 6)

Kahramanmaraşspor: Mesut 7, Ramazan 7, Aytürk Halil 7, Cemal 7, Burak 7 (84' İsa 5), Mert Sinan 7 (68' Vural 6), Ramiz 7, Emin 7 (88' Bilal 5), Yakup 7, Ercan 7, Eser 7

Skor: 2-2

Goller: 20 ve 74 İsmail (Silivri) 74' Aytürk Halil, 77' Ramazan (Maraş)