Çakıltaş ' üç puan için mücadele edeceğiz'

Birinci amatör kümede grubunda orta sıralarda bulunan İhsaniyespor'un Karaağaçspor ile Pazar günü Çatalca sahasında oynanacak olan karşılaşmasının büyük önem taşıdığını belirten kulüp Başkanı Mustafa Çakıltaş bu önemli karşılaşmadan mutlaka üç puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Çakıltaş ' üç puan için mücadele edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda  alt sıralardan uzaklaşmak için mücadele eden İhsaniyespor grupta bir üst sırasında bulunan Karaağaç ile Çatalca sahasında Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden kulüp Başkanı Mustafa Çakıltaş “ Grubumuzda ligin ilk yarısında istediğimiz sonuçları aldığımızı söyleyemem, iyi karşılaşmalar oynadık ama istediğimiz sonuçları alamadık, grupta alt sıralardan kurtulma çabası veriyoruz. Ligin ilk yarısında mağlup ettiğimiz Karaağaç karşısında , ligin ikinci yarısında bu kez Çatalca sahasında karşı karşıya geleceğiz, bu karşılaşma  iki ekip içinde büyük önem taşıyor. Karşılaşmadan üç puanla ayrılarak alt sıralardan azda olsa uzaklaşmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz ve kazanacağız” dedi.

Ligin ikinci yarısı farklı olur

İhsaniyespor kulübü Başkanı Mustafa Çakıltaş “Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçların ardından, ligin ikinci yarısındaki maçlarda alınacak sonuçlar farklı olur, her takım telafisi olmayan maçlar oynayacaktır. Bundan dolayı daha dikkatli olacaktır ekipler, hiçbir takım sahaya epuan kaybı yaşamak için çıkmaz bunu bilerek, ligin ikinci yarısında yapacağımız mücadelelerden istediğimiz iyi sonuçlarla ayrılarak ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.