Çatalca'da üç puan için hazır

Cumartesi günü Silivri Stadında Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak olan Çatalcaspor'da hazırlıklar Kale İçi Tesislerinde büyük bir özveri ile yapılıyor.

Çatalca'da üç puan için hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumartesi günü Silivri Stadında Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak olan Çatalcaspor’da hazırlıklar Kale İçi Tesislerinde büyük bir özveri ile yapılıyor. Teknik Direktör Kadir Akbulut gözetiminde, Antrenör Cahit Erçevik idaresinde çalışmalarını moralli bir şekilde sürdüren Çatalcaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Müsabakanın zorlu geçeceğine dikkat çeken Teknik Direktör Kadir Akbulut, oyuncularını yapılan idmanlarda sık sık uyararak herkesin işini ciddi yapmasını, bu maç ile birlikte çıkışa geçmeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine oyuncuların da ciddiyeti elden bırakmadığı gözlenirken, Çatalcaspor’da tek sıkıntının sakatlıkların çok olması gözleniyor.

Akbulut; Tüm maçlar zor geçiyor

Teknik direktör kadir Akbulut, idman sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Ligde her maç inanın çok zorlu geçiyor. Hiçbir takımın çok iyi ve ya çok kötü olduğunu söyleyemeyiz. Her takım bir birine üstünlük sağlayabilecek güçte. Bunu zaten alınan neticelerle hepimiz yakından gözlemliyoruz. Bizim tek sıkıntımız sakatlıkların çok oluşu. Bunu da en kısa sürede çözüp ideal kadromuz ile geriye kalan maçlara çıkıp en iyi neticeleri almak için çaba göstereceğiz. Bir türlü takım olarak istikrarı sağlayamıyoruz. Bunda da en büyük etken az önce söylediğim gibi sakatlıklardır. Yakın zamanda çok daha iyi konuma geleceğiz çünkü bu böyle devam etmeyecektir. Grupta her takım bir birine üstünlük kurabiliyor. Bizde istikrarı yakalayıp artık kazanan takımlar arasında yerimizi almayı amaçlıyoruz. Bilindiği gibi bu ligde yeni bir takımın ve yeni olmanın sıkıntılarını hep birlikte yaşıyoruz. Zaman zaman hakem hataları, zaman zaman da takımsal olarak bizim hatalarımız oluyor. Eksiklerimizi asgariye indirip takım olmak için çabamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Cumartesi günü disiplinli ve çok koşan bir ekiple karşılaşacağız. Nilüferspor takımı bilindiği gibi beraberliği fazla olan bir takım. En azından yenilmiyor ve berabere kalarak bunu da bir avantaj olarak hanelerine puanları bir bir yazdırıyorlar. İşimizin kolay olmadığını herkesin çok iyi bilmesini istiyorum. Bu maç ile birlikte çıkış yakalayıp iyi bir seriye başlamayı arzu ediyoruz. İnşallah bu istek ve arzuyu sahada oyuncularımız alacakları iyi neticelerle pekiştirirler. İyi konuma gelebilmek için çok çalışmak gerekiyor. Bizde takım olarak bu stratejiyi uygulayıp iyi bir çıkış yakalamalıyız ” dedi.