Çatalcaspor'un sağlık sponsoru Silivri'den

Silivri Özel Anadolu Hastanesi yeni sezonda da Çatalcaspor'un sağlık sponsoru oldu.

Çatalcaspor'un sağlık sponsoru Silivri'den
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık üç sezondur Çatalcaspor’un tüm sağlık sorunlarına yerinde müdahale eden Silivri Özel Anadolu Hastanesi yeni sezonda da sponsorluğa devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, İkinci Başkan Lokman Naroğlu ve Asbaşkan Hasan Esgar ile birlikte Anadolu Hastaneleri Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arkaz’ı makamında ziyaret etti. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe geçtiğimiz sezonlarda kendilerine sonsuz destek sağlayan hastane yönetimine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Yeni sezonda da Anadolu
Özellikle geçtiğimiz sezon sakatlanan oyuncularının tedavileri için yoğun mesai harcayan Anadolu Hastanesi doktorlarına da teşekkür eden Gökçe; “Uzun yıllardır Silivri Özel Anadolu Hastanesi ile iyi bir çalışma içindeyiz. Gerçekten bir kulüp için olmazsa olmazların başında gelen bir çalışmadır bu. Geçen sezon birkaç oyuncumuzun büyük meblağlar tutan tedavileri için doktorlar yoğun mesai harcayıp bu oyuncularımızı lig maçlarına yetiştirmişlerdir. Ayrıca resmi lig maçlarımızda Anadolu Hastanesinin ambülânsları maç sonuna kadar tam donanımlı bir vaziyette hazır kıta beklemektedir. Yeni sezonda da aynı hastane ile çalıyor olmaktan kulübüm adına mutluluk duyuyorum. Sağ olsunlar Mustafa Arkaz kardeşim Çatalcaspor için elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Kendilerine Çatalcaspor camiası adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Çatalca, Özel Anadolu Hastanesinin kulüplerine yaptığı desteği kesinlikle unutmayacaktır” dedi.

Anadolu bölgenin yanındadır
Özel Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arkaz makamında yaptıkları protokol anlaşmasının ardından yaptığı açıklamasında; “Biz Anadolu Hastaneler Grubu olarak bölgemizde var olan kulüplerin değil tüm sivil toplum kuruluşlarının yanındadır. İmkânlarımız neticesinde yardım yapmaktayız. Kurum olarak yeni sezonda da Çatalcaspor ile anlaşmamızı sağladık. Başlayacak olan yeni sezonda Çatalcaspor ile birlikte tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

ENGİN AKIN