Deniz durmak bilmiyor 2-1

Fenerköyspor ile S.Mimarsinanspor'un mücadelesinde gülen taraf Fenerköyspor oldu. Son günlerinde formda ismi Deniz, S.Mimarsinanspor karşısında da boş geçmedi

Deniz durmak bilmiyor 2-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Fenerköyspor ile S.Mimarsinanspor'un mücadelesinde gülen taraf Fenerköyspor oldu. Son günlerinde formda ismi Deniz, S.Mimarsinanspor karşısında da boş geçmedi

Stat: Silivri

Hakemler: Cemal Beyaztoprak, Burak Kaplan, Mehmet Epik

Fenerköyspor: Gökhan, Oğuzhan, Cengizhan, Özcan, M.Nuri, Tolga, Adem, Mustafa, Cem (67' Mehmet), Raşit, Deniz (88' Kubilay)

S.Mimarsinanspor: Eren, Mustafa, Abdürrezak, Salim, Berkay, Hafız (60' İbrahim), Emre, Yusuf (55' Tarık), Cahit, Ersin, Cüneyt

 

Maça hızlı başlayan taraf S.Mimarsinanspor oldu. İlk dakikalarda pozisyon da bulan S.Mimarsinanspor, bu fırsatları gole çeviremedi. İlk yarının ortalarına doğru dengeyi kuran Fenerspor, Salim'in kendi kalesine attığı gol sonrası hakimiyeti eline aldı.

4. dakika: Emre yaptığı etkili pres sonrası topu kaparak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Çıkardığı şutta başarılı olan taraf kaleciydi.

5. dakika: Pozisyonun devamında kaleciden dönen top S.Mimarsinansporlu oyuncularda kaldı. Cahit'in sağdan ceza alanına girerek vurduğu şut sonrası top üst direği sıyırarak auta gitti.

17. dakika: Cahit, S.Mimarsinanspor atağında sağ kanattan topu ileriye taşıdı. Ceza alanına gönderdiği pasta Cüneyt topla buluştu. Kontrol ederek yaptığı vuruşta top üst direkten oyun alanına geri döndü. Defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı.

25. dakika: Fenerköyspor'un pozisyonlara girmeye başladığı dakikalarda Adem sağ kanatta topu ceza alanına doğru ortaladı. Kaleci ile anlaşamayan Salim ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 1-0

37. dakika: Fenerköyspor'un sağ kanadı etkili kullanmaya başladığı dakikalarda Adem tekrar sahneye çıktı. Köşe bayrağına yakın noktadan ortaladığı topa, son haftaların golcü oyuncusu Deniz ayağını uzattı ve topu ağlara gönderdi. 2-0

41. dakika: Yusuf, topu Deniz'e kaptırdıktan sonra arkadan yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

İlk 20 dakika üstün oynayan taraf S.Mimarsinanspor olmasına rağmen, sonrasında kontrolü eline alan Fenerköyspor, ilk yarıyı 2-0'lık üstünlük ile bitirdi.

İkinci yarıda her iki takımın da orta saha mücadelesi şeklinde sürdürdüğü oyunda, S.Mimarsinanspor'un bir de penaltı beklediği pozisyon yaşandı.

54. dakika: Cüneyt Fenerköyspor ceza alanı içerisine topla birlikte hareketlendi. Defansı az oyuncuyla yakalayan Cüneyt, Özcan'dan kurtulmaya çalışırken rakibinin topa elle müdahale ettiği görüşüyle hakeme baktı ancak hakemin kararı devam şeklinde oldu. Pozisyonun devamında hakeme itirazlarını sürdüren Salim, sarı kartı gören oyuncu oldu.

72. dakika: S.Mimarsinanspor atağında Fenerköspor ceza alanında bir karambol oluştu. O karambolde yükseklik kazanan topu kafa ile ağlara gönderen isim 55. dakikada dahil olan Tarık oldu. 2-1

74. dakika: Yaşanılan pozisyon sonrası hakeme itiraz eden Deniz sarı kart gördü.

77. dakika: Fenerköyspor orta sahası, topu S.Mimarsinanspor defansının arkasına gönderdi. Deniz topa çok iyi hareketlenirken bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruş düşüncesinin gerçekleştiremeyince kaleci topu kontrol etti.

80. dakika: Rakip ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Deniz, kaleye vurmak yerine topu Raşit'e verdi. Raşit de şutunu çekmekte gecikince rakip takım defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

85. dakika: Raşit rakibine yaptığı faul sonrası sarı kartı gören isim oldu.

87. dakika: Cengizhan, rakibine kontrolsüz bir şekilde daldı. Hakem elindeki sarı kart ile üzerine gelirken 'Bilerek yapmadım.' savunması, sarı kartı görmesine engel olmadı.

90+2. dakika: Orta sahadan Salim'in gönderdiği uzun topta ceza alanı içerisinde Berkay topla buluştu. Şutu kalecide kalırken, yan hakem de ofsaytı tespit etmişti.

Pozisyon sonrası oynanan dakikalarda da gol olmayınca maç Fenerköyspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Fark Gazetesi/Eyüp Can Balaban