Deplasman fatihi Silivrispor 1-3

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta var olma savaşı veren Silivrispor zorlu Adana deplasmanında karşılaştığı Kozan Belediyespor'u 3-1 yenere hayati bir üç puanı hanesine yazdırarak adeta hayata tutundu.

Deplasman fatihi Silivrispor 1-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Stat: Kozan İsmet Atlı

Hakemler: Barkın Kara, Emre Bolel, Onur Yoldaş

Kozan Belediyespor: Cem 6, Emre 6 (46’ Yolcu 6), Recep 6, Deniz 6, Abdulah 6, Mehmet 7, Uğur 6, Akın 6 (68’ İlyas 5), Serkan 6, Muzaffer 6, Gökhan 6 (83’ Serhat 3)

Silivrispor: Yunus Emre 8, Murat 8, Oğulcan 8, Bahadır 8, Eren 8 (82’ Görkem 5), Özer 8, Bülent 8, İbrahim Fatih 8 (70’ Oğuz 7), Yunus 8 (90’ Orhan 5), Tolga 8, Veysi 8

Skor: 1-3

Goller: 58’ Tolga, 65’ Özer, 66’ İbrahim Fatih (Silivri), 77’ Yolcu (Kozan)

 Adana, Kozan İsmet Atlı Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası Silivrispor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşmada mükemmel bir oyun sahneleyerek üç puanı kazanan Silivrispor’da keyifler yerine geldi. Kozanspor ilk pozisyonunu 27. dakikada Uğur Dalmış’ın kullandığı serbest atışta buldu, Silivrispor kalecisi Yunus Emre iyi kontrol etti. İlkyarının sonlarında ataklar geliştiren takımımızda Muzaffer Özcanlı’nın şutunu da Yunus Emre sakince tuttu. İlkyarı da gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi.

 

İKİNCİ YARI SİLİVRİSPOR FIRTINASI ESTİ

İkinci yarıya Kozanspor oyuncu değişikliğiyle başladı. Demiroviç, Emre Gürbüz’ü oyundan alırken Yolcu Mansız’ı oyuna sürdü. Hızlı başlayan Kozan Belediyespor rakip kalede baskısını artırdığı sıralarda Silivrispor ayağa pasla kontratağa çıkmaya çalıştı. 58. dakikada Kozan ceza sahası içinde Tolga Aydın’ın şutu savunmaya çarptı, kaleci Cem Taylan’ı yanılttı, Silivrispor bu golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın 60. dakikada yaşanan bir faul sonrası saha içi karıştı. Kozanspor’da Abdullah Keleş ve Recep Çoban, Silivrispor’da ise Yunus Yaşar ve Eren Yeniçeri sarı kart gördü.  65. dakikada sol çizgiden içeriye giren Tolga Aydın, Özer Ercili’ye pasını çıkardı ve Özer düzgün bir vuruşla golünü yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra şoka giren Kozan Belediyespor bir dakikada sonra 66’da İbrahim Fatih Dilek’in golüyle 3-0 geriye düştü. 3. golden sonra taraftarların bir kısmı protesto ederek stadı terk ettiler. 76. dakikada Yolcu Mansız ceza sahası dışında kıvrak bilek hareketleriyle rakibini geçti, yerden şutu köşeye gitti. Kaleci uzansa da çıkaramadı ve gol oldu. Maçın skoru 3-1’e geldi. Bu dakikadan sonra rakip kalede ataklar geliştirse de Kozan aradığı golü bulamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Kozanspor bu mağlubiyetle son 9 maçta toplam 5 puan çıkardı ve 7.  sıradan 9. sıraya geriledi. Silivrispor ise puanını 23 yaptı.