Derince maçının son provaları yapıldı

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve yarışında olan Silivrispor düşme potasında var olma mücadelesi içinde olan Derincespor'u konuk ediyor.

Derince maçının son provaları yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu YGS sınavlarının olmasından dolayı TFF’nin verdiği karar gereği Cuma günü oynanacak olan Silivrispor-Derincespor maçı için son provalar Silivri Stadı’nda yapıldı. Silivrispor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan’ın baştan sona tüm oyuncuları ile bire bir ilgilendiği idmanda zaman zaman oyuncuların hırslarıyla birbirlerine sert müdahale etmeleri teknik heyet tarafından uyarıldı.

FAHRETTİN HOCA SIK SIK UYARILARDA BULUNDU

Grubunda Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen ve mutlak üç puan için sahaya çıkacak olan Silivrispor’da rakibi Derincespor ise düşme potasından uzaklaşmak için her şeylerini sahaya koyacaklarını belirten Fahrettin Sayhan tüm oyuncularından başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar oyunun kontrolünün ellerinde olması gerektiğini sık sık idmanı keserek oyuncularına anlattı.

MAÇ CUMA GÜNÜ 15.00’DA

Haftanın son iş gününde oynanacak olan zorlu maç öncesinde kamp başladı. YGS sınavının olması nedeni ile TFF tarafından hafta sonu oynanması gereken maçların Cuma gününe kaydırılmasından dolayı Silivrispor-Derincespor maçı Silivri Stadı’nda Cuma günü saat 15.00’da başlayacak.

SAKATLAR FORMA BEKLİYOR

Uzun bir sakatlık dönemi içinde olan sol bek oyuncuları Vahit Yaşar ve Oğulcan Enes’in son durumları da netleşmek üzere. Silivrispor masörü Hakan Kırtaş’ın yaptığı bilgilendirmede, her iki oyuncunun da düzeldiği sadece biraz kuvvetlenmelerinin gerektiğini bunun içinde yardımcı hocaların özel bir program uyguladı bildirildi. Sağ bek oyuncusu Rıdvan Özkan’ın da durumunun iyileştiği ve takımla birlikte önümüzdeki haftadan sonra idmanlara başlayabileceği de bildirildi.

TARAFTAR HER ZAMANKİ YERİNDE OLACAK

Silivrispor’un resmi taraftar grubu olan Kasaba her zaman ki yerinde takımlarını sonuna kadar destekleyecek. Bu konuda bir bilgilendirmede bulunan Kasaba Taraftar Grubu Başkanı İrfan Bozdağ; “Silivrispor’un iç ve dış sahadaki maçlarında yerlerimizi alıp sonuna kadar takımımızı desteklemekteyiz. Derince maçının hafta için olması bizi pek etkilemeyecektir. Kasaba olarak yine aynı yerimizde olacağız ve takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.

TONTA, “MUTLAK KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Mesut Tonta yaptığı açıklamasında; “Takım olarak geçen hafta oynadığımız Manisa Büyükşehir maçında gösterdikleri performansın ardından oldukça moralliyiz. Sahaya yansıtılan oyun ile aldığımız beraberlik birbirine doğru orantılı değil. Manisa maçında çok kaçırdık, maçı kazanmayı çok istedik ama olmadı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç Derince maçı. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.