Duru 'Bu Davranış Takıma Büyük İhanettir!'

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 'Yönetim İstifa' diyerek kulüp lojmanına siyah çelenk bırakan grubu sert sözlerle eleştirerek 'Takım kaybetsin diye yapılmış bir provakasyondur! Her ne gerekçeyle yapıyorsa bunu yapan taraftar grubu gaflet ve ihanet içindedir! Taraftar değildir! Provakatördür'dedi.

Duru 'Bu Davranış Takıma Büyük İhanettir!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Yönetim İstifa” diyerek kulüp lojmanına siyah çelenk bırakan grubu sert sözlerle eleştirerek “Takım kaybetsin diye yapılmış bir provakasyondur! Her ne gerekçeyle yapıyorsa bunu yapan taraftar grubu gaflet ve ihanet içindedir! Taraftar değildir! Provakatördür”dedi.

Silivrispor kulübü başkanı Akgün Duru sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“TAKIM SEVDASI YENSE DE YENİLSE DE TAKIMININ YANINDA OLMAYI GEREKTİRİR”

“Taraftar grupları neden kurulur? Takıma destek olmak, moral vermek, tezahüratlarla statlarda takımın 12. adamı olabilmek için. Ama maalesef bizim taraftar gruplarımızdan biri bu amaçlardan ziyade oyuncuları kendi sahalarında tedirgin etmek, yuhalamak, teknik kadroyu ve yönetimi sürekli istifaya çağırarak takımın motivasyonunu yerle bir etmek için kurulmuş gibi! Takım sevdası yense de yenilse de takımının yanında olmayı gerektirir.

“BU DAVRANIŞ TAKIMA BÜYÜK İHANETTİR! SABOTAJDIR”

“Yönetimi sevmeyebilirsiniz, değiştirmek isteyebilirsiniz ama bunu her maç sonrası "yönetim istifa" nidalarıyla ya da yönetimden kimsenin olmadığı akşam saatlerinde sadece teknik kadro ve futbolcularımızın olduğu lojmana siyah çelenk bırakarak yapamazsınız! Bu sadece oyuncularımızın motivasyonunu, moralini, özgüvenini sarsmak için yapılmış bir harekettir ki bu davranış takıma büyük ihanettir! Sabotajdır! “

“BUNU YAPAN TARAFTAR GRUBU GAFLET VE İHANET İÇİNDEDİR”

Takım kaybetsin diye yapılmış bir provakasyondur! Her ne gerekçeyle yapıyorsa bunu yapan taraftar grubu gaflet ve ihanet içindedir! Taraftar değildir! Provakatördür! İlla bir tepki verecekseniz gündüz saatlerinde yöneticilerin mekânı olan idari binaya koyarsınız o çelengi ki bu da bir şey değiştirmez! Çünkü kulüp yönetimleri taraftar istiyor ya da çeşitli nedenlerle öyle uygun görüyorlar diye değişmez! Mevcut başkanın görev süresi bitince çıkartırsınız istediğiniz başkan adayını, gelir genel kurula kazanır. Başkan değişir! Tekrar ediyorum! Kulüp başkanı genel kurul oyları ile seçilir! Takımın motivasyonunu bozan, futbolcuları kendi sahasında oynamaktan çekinir hale getiren sözde taraftar grupları istiyor diye değil!

“ALDIĞIMIZ SONUÇLAR TABİ Kİ İSTENEN SEVİYEDE DEĞİL”

“Değerli Silivrispor sevdalıları! Şimdiye kadar aldığımız sonuçlar tabi ki istenen seviyede değil bunun ziyadesiyle bilincindeyiz. Ama şimdiye kadar maç alamamamız bundan sonra bu sonuçların değişmeyeceği anlamına gelmez asla! Sizden isteğimiz bizlere, iyi niyet ve çabalarımıza, teknik kadromuza ve futbolcularımıza inanmanız ve güvenmenizdir. “

“TEPEDEN GELMEDİM”

“Ben Akgün Duru olarak Silivrispor'umuzun başına tepeden gelmedim bazı provakatörlerin dediği gibi. Her yönetim döneminde maddi manevi desteğimi yıllardır asla esirgemedim esirgemem. Genel kurulumuzun gösterdiği teveccüh ve güven bu emeklerin sonucuydu. Lütfen siz de bize inanın. Lig uzun bir süreç! Biz Silivri olarak kötü niyetlilere karşı birlik olursak başaramayacağımız hiçbir şey olamaz”