Elde edilen gelir Eymen bebeğin hesabına yatırıldı

Silivrispor yönetim kurulundan yapılan açıklamada 3 Ekim'de oynanan Sandıklıspor maçından elde edilen gelirlerinin Eymen bebek adına açılan hesabına yatırdıkları belirtildi.

Elde edilen gelir Eymen bebeğin hesabına yatırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor yönetim kurulundan yapılan açıklamada 3 Ekim’de oynanan Sandıklıspor maçından elde edilen gelirlerinin Eymen bebek adına açılan hesabına yatırdıkları belirtildi. 

Yapılan açıklamada “03.10.2014 Cuma Arefe Günü oynanan SandıklıSpor maçının gelirini EYMEN BEBEĞE bağışlayacağımızı kamuoyuna duyurmuştuk.08 Ekim 2014 Çarşamba Günü Bayram tatilinin bitmesi ve iş başı yapılmasının ardından Eymen Kardeşimiz için İş Bankasında açılan hesaba 2.500,00-TL yatırılmıştır.Bayram Boyunca paranın hala yatmadığı, şov yapıldığı söylemleri dolaştı. Sosyal Medyada bu konu ile ilgili bir takım haber, yorum ve beğeni yapanların, Maçın oynandığı gün ve saatten başlayarak, 08 Ekim Çarşamba gününe kadar Bankaların kapalı olduğunu unuttuklarını düşünüyoruz.SilivriSpor Kulübü; Silivri’nin tek Profesyonel Lig de Mücadele eden Takımıdır, desteklenmek yerine böyle kirletilmeye çalışılmasına anlam veremediğimizi saygıdeğer Kamuoyuna duyururuz” ifadeleri kullanıldı.