Erel Spor Kulübü'nden Türkiye üçüncüsü

Geçtiğimiz hafta 26-28 Mayıs tarihlerinde Marmaris'te yapılan Türkiye Taekwondo Okul Sporları Şampiyonası'na 2 sporcu ile katılım sağlayan Erel Spor Kulübü bu sefer de madalyasız dönmedi.

Erel Spor Kulübü'nden Türkiye üçüncüsü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıldığı turnuvalardan madalyası dönmeyen Erel Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta Marmaris’te gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Okul Sporları Şampiyonası’nı da boş geçmedi.

Geçtiğimiz dönemlerde Avrupa, İstanbul ve Marmara’da üçüncülükleri olan Erel Spor Kulübü sporcusu Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Alperen Küpelioğlu, bu turnuvada da 49 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Küpelioğlu’nun yanı sıra 45 kilogramda Hüseyin Cengiz Saraç İstanbul şampiyonu ve Marmara şampiyonu, 44 kilogramda Feyzanur Kurt İstanbul üçüncüsü oldu.

Turnuvayla ilgili bir açıklama yapan Antrenör Ahmet Akpınar ''Öncelikle Marmaris’te yapılan şampiyonaya katılmamızı sağlayan Silivri belediye Başkanımız sn. Özcan IŞIKLAR'a desteklerinden dolayı yönetim ve sporcular adına çok teşekkür ederim. Başarı odaklı çalıştığımız idman sistemimizle ve ağabey kardeş aile ortamımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sporcularımızın yeteneklerini geliştirerek ve geleceklerinin planlarını yaparak başarıya yöneltiyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetler ve sporcularımız arası seçme seçilme ortamlarını tesis ederek özgüvenleri arttırıp sağlıklı düşünceler oluşturuyoruz. Sporda başarılı olan tüm sporcularımız okullarında da çok başarılı.

Bu ortamların oluşmasının en başı ve temeli olarak Bilal Erel Hoca’m ve Kadir Saraç Başkan’ım biz gençlere her zaman yol gösterip ön plana çıkarmasından kaynaklı ekip işidir. Kendilerine velilerimize ve bize maddi manevi destek veren tüm bireylere çok teşekkür ederim. Yaptığınız yardım ve destekler bizim sporcularımıza değil sizin çocuklarınızadır.'' dedi.