Erel Spor Türkiye Şampiyonasında

Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo Takımı Minikler Grubu Türkiye şampiyonasına katıldı.

Erel Spor Türkiye Şampiyonasında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl düzenlenen farklı kategori gruplarının katıldığı Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası bu yıl 2-5 Eylül tarihleri arasında Karaman’da düzenlendi. Şampiyonadan 2 ay önce kampa alınan Erel Sporun minik Taekwondocular Karaman’da güzel sonuçlar aldı .20 kişilik bir kafileyle Karaman’a giden Erel spor Taekwondo takımı Silivri’ye gururla döndü.

 

Kulüp antrenörü Bilal Erel dönüşte şu açıklamalarda bulundu ”Bu şampiyonadan madalyasız ama gururla döndük. Gururla döndük diyorum çünkü sporcularımız ilk defa müsabık olan ilk defa resmi müsabakalara katılan 10 yaş grubu sporculardır. Ve dolayısıyla kiloları denk geldiği için kendilerinden yaşça büyüklerle maç yapmak zorunda kalıyorlar. Bütün bunlara rağmen sporcularımız tam Türkiye Şampiyonasına yakışan maçlar çıkardılar. Onları izlerken adeta gözlerim yaşardı. Göğsümüz kabardı. Çocuklarımız bize bundan sonraki şampiyonalar için hazır olduklarını fazlasıyla gösterdiler. Ben buradan SHA aracılığıyla şunları belirtmek isterim. Eğer bu çocuklar desteklenirse ilerde ülkemizi uluslararası şampiyonalarda Temsil edebileceklerine inanıyorum.2014 Ocak itibariyle müsabık sayımız 36 ya çıkacak ve bunların hepsi farklı kategoride. Dolayısıyla sık sık müsabakalar katılmamız gerekiyor. Bu şampiyonalara katılmak ise ayrı ayrı masraf ve külfet getiriyor. Sporseverlere sesleniyorum, gelin

Hep birlikte bu çocukları uluslararası başarılara hazırlayalım. Son olarak Karaman şampiyonasına gidebilmemize destek veren Silivri Belediyesine, kulüp başkanımıza, kulüp yönetimine ve velilerimize teşekkür ederim ”dedi.