Ergün: 'Üstümüzdeki sorumluluğun farkındayız'

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da İdari Menajer Özgür Ergün yapılan çalışmaların son derece olumlu geçtiğinin bilgisini verdi.

Ergün: 'Üstümüzdeki sorumluluğun farkındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Özgür Ergün, Afyon kampı hakkında bilgilendirmede bulundu. Yaptığı açıklamasında Özgür Ergün; “Belki de çalıştığımız en iyi tesisler ve otellerdeyiz. Afyon iklimi ve havasıyla birçok takımın tercih ettiği bir il durumunda. Burada çalıştığımız otel ve sahalar üst seviyede. Birçok takımla birlikte aynı anda farklı sahalarda çalışma imkânımız olmakta. Silivrispor olarak teknik patronumuz Erdal İşkar ve yardımcı hocalarımız nezaretinde iyi bir çalışma ortamında mükemmel çalışıyoruz. Oynadığımız ilk hazırlık maçı bizim için verimli geçti. Beklentilerimiz karşılanıyor da diyebilirim.

“İkinci hazırlık maçı Diyarbekir ile”

10 günlük kamp dönemimizde oynayacağımız ikinci hazırlık maçımızı 3. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor ile yapacağız. Konakladığımız otelin tesislerinde yapacağımız müsabaka saat 18.00’da başlayacak.

“Kampımız Cumartesi bitiyor”

10 günlük kamp programımız Cumartesi günü doluyor. Kampın bitmesi ile birlikte ilçeye dönüşümüz gerçekleşecek. İlçeye döndüğümüzde oyuncularımıza izin verilecek. Verilen iznin bitimi ile birlikte ilçemizde burada çalışmalarımız olacak ve ardından da Bolu kampımız başlayacak. Bolu kampımız da 10 gün sürecek ve böylelikle lige hazır olacağız. Bolu kampımızda bol bol hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde oyuncularımızın birbirine olan takımdaşlıkları da artacaktır.

“Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

İyi bir takım oluyoruz. Lig oldukça zorlu ve bizlerde bunun bilincindeyiz. Özellikle kamp döneminde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Başkanımız Akgün Duru ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Oyuncularımızın tüm talepleri anında karşılanıyor. Lige en iyi şekilde en iyi mekânlarda ve sahalarda hazırlanıyoruz. Teknik yönetim olarak üstümüzdeki sorumluluğun bilincinde olarak lige hazırlanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.