Fenerköy Bahadır'la güldü 2-0

Süper amatör kümede grubunda zirve yarışına devam eden Fenerköyspor geçtiğimiz Pazar günü Silivri sahasında oynadığı önemli karşılaşmada rakibi Çamlıcaspor'u ilk 10 dakika içinde Bahadır'ın attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Bu sonuçla zirve yarışına devam eden Fenerköyspor bu şansını ligin son haftasına kadar sürdürmeyi planlıyor.

Fenerköy Bahadır'la güldü  2-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda kaybettiği puanlarla liderlik şansını elinin tersi ile ittikten sonra toparlanan Silivri temsilcisi son olarak oynadığı karşılaşmada Çamlıcaspor karşısında maça çok iyi başladı. Karşılaşmada ilk 10 dakika içinde Bahadır’ın attığı iki golle öne geçmesinden sonra oyunun temposunu da elinde tutan Fenerköyspor maçın son düdüğüne kadar skoru korumaya başardı.

 Attı üstüne yattı

Fenerköyspor Çamlıca karşısında maça iyi başlayarak attığı iki güzel golden sonra skoru korumak için elinden gelini yapması sonuç verdi. Maçın son düdüğüne kadar skoru korumayı başaran Fenerköyspor aldığı üç puanla grubunda zirve yarışını iyice ateşledi. Grupta 38 puanla 5.sırada yer alan Fenerköyspor grubunda üst sırasındaki 4 takımın puanı 40 lider takım Arnavutköy Belediye takımı 42 puanla ligde devam ediyor. Kalan maçları üst sıralar için büyük çekişmeye sahne olacak

  Hakan Sonkur