Fenerköyspor, Çarşamba sahaya iniyor

Yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Fenerköyspor Çarşamba günü yeni teknik ekibi ve yeni oyuncularıyla ilk idmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Fenerköyspor, Çarşamba sahaya iniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’nda Çarşamba günü saat 17.00’da ilk idmanına çıkacak olan Fenerköyspor’da teknik sorumlu Tansu Açabey yaptığı açıklamada; “Fenerköyspor olarak yeni sezonun ilk idmanına çıkacağız. İlk idmanımızda da göreceksiniz ki tamamen genç bir kadro ile karşılaşacaksınız. Çok koşan iyi pas yapan ve asla pes etmeyen bir kadronun temellerini atıyoruz. Yine yapacağımız idmanlar tüm genç kardeşlerimize açıktır. Burada kendilerine güvenen ve kanıtlamak isteyen genç kardeşlerimizi de idmanımıza bekliyoruz” dedi.

Gençler adamı yanıltmaz

Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz sezon oynayan oyuncularımızın birçoğu büyük ve hedefi olan kulüplere transfer gerçekleştirdi. Bu bir kulüp başkanı için anlatılamaz bir duygudur. Görüyoruz ki iyi yoldayız. Böyle de devam edeceğiz. Tansu hocamızla anlaşırken de kendisine genç oyuncu istediğimi belirttim. Gençler insanı asla yarı yolda bırakmıyor ve yanıltmıyor. Biz genç bir kulübüz oyuncularımız genç hedeflerimiz gençlik üzerine kuruludur. Özgüvenini yitirmiş, yılmış, hayattan bezmiş, futboldan soğumuş ve kadromuza girerek hayat bulmuş birçok oyuncumuz bulunuyorlar ki bu oyuncularımızın hemen hepsi iyi yerlerde top koşturmaktadırlar. Biz mutluyuz oyuncularımız da mutlu. Daha ne isteyebiliriz ki? Yeni sezonda geçmiş sezonda ne yaptıysak aynısı yapacağız. Koyduğumuz hedefler belli bunun da üzerine koyup yolumuza devam edeceğiz” dedi.