Filenin Sultanları Işıklar'ı Ziyaret Etti

Tarihinde ilk kez 3. Ligde mücadele edecek olan Silivrispor Bayan Voleybol Takımı, Işıklar'ı ziyaret ederek spora ve sporcuya verdiği destek ve moral için teşekkür etti.

Filenin Sultanları Işıklar'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Bayan Voleybol Takımı, 3. lig mücadelesi öncesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Tarihinde ilk kez 3. ligde mücadele edecek takıma verdiği destekler için teşekkür eden Silivrispor Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu; “İlçe sporuna, Silivri spora ve Voleybola sahip çıktığınız için sonsuz teşekkür ediyoruz. Marmara grubunda mücadele edeceğiz. İnanılmaz katkılarınız var, voleybol şubesi olarak bize verdiğiniz güç ve moralden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Buna layık olmaya çalışacağız” dedi.

 

IŞIKLAR; “SİZE GÜVENİYORUM”

Kadınların hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Işıklar; “Sporu kitlelere yaymalıyız. Spor sadece futbol ya da erkek oyunu diye anlaşılmamalı. İlçemizde yoğun katılımla Yaz Spor Okulları yapıyoruz. Bunu kitlelere yayarak, Silivrispor ile birlikte Spor Okulları olarak yaz kış yapabiliriz. Profesyonel olmak markadır, işte siz markasınız. İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Kadınları sporda, kültürde, siyasette daha fazla görmeliyiz. Belediye tarihinde ilk defa kadın belediye başkan yardımcıları ile çalışıyorum. İki tane kadın yardımcım var. Sizler sporla çok iyi yerlere gelebilirsiniz” şeklinde konuştu. İkinci Başkan İhsan Atun, Voleybol Şube sorumlusu Süleyman Gençoğlu ile antrenörler Selçuk Helvacıoğlu ile Selahat Özel’in de eşlik ettiği ziyarette Sultanlar Başkan Işıklar’a çiçek sunarken, Işıklar Sultanlara günün anısına fular, teknik kadro ve yöneticilere de kravat hediye etti.