Gazitepe çok şey kaybetti 2-2

Grupta birbiri ardına yer alan Gazitepespor ve Esenyurt Örnek İdmanyurdu takımları arasındaki maçta her iki takımda birbirleri üstünde bir üstünlük sağlayamadı.

Gazitepe çok şey kaybetti 2-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grupta birbiri ardına yer alan Gazitepespor ve Esenyurt Örnek İdmanyurdu takımları arasındaki maçta her iki takımda birbirleri üstünde bir üstünlük sağlayamadı. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve tansiyonu yüksek maçta karşılıklı atılan gollerle müsabaka 2-2 berabere tamamlandı. Her iki takımda maça kontrollü başladı. Defansif yönü ağır bir oyun sahneleyen Gazitepe rakip yarı alana kontra ataklarla geçerek tehlikeli pozisyonlarda gol aradı. Müsabakanın 30. dakikasında Alper uzak bir mesafeden kullandığı frikik kaleciden döndü ve dönen topu iyi takip eden Mehmet golünü attı ve maçı 1-0’a taşıdı. Müsabaka Gazitepe’nin üstünlüğü ile tamamlanacağı beklenirken büyük bir kademe hatası yapan Gazitepe kalesinde Vezir’in attığı gole engel olamadı ve maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı ve maçın 49.dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Gazitepe adına kazanılan penaltı atışını Ömer gole çevirdi ve maçı 2-1 yaptı. Bu golden sonra iyice defansa çekilen Gazitepe gelişen cılız Esenyurt ataklarında kalesini korudu. Maçın 71.dakikasında Telat takımını sevindiren golünü kaydetti 2-2. Müsabakanın 73.dakikasında Gazitepeli oyuncu İlkay rakibine sert girence ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Müsabaka 2-2 berabere tamamlandı. 


Stat: Silivri


Hakemler: Eyüp Ballı, Kerem Erdal, Orhan Yıldırım

Gazitepespor: Sertaç 7, Taner 7, Tugay 7, Berkay 7 (46’ Şevki 7), Mehmet 7, Fatih 7, Ömer 7, Eşref 7, Alper 7 (46’ Onur 7), Gökhan 7, İlkay 7

Es. Örnek İdmanyurdu: Salih 7, Hazım 7 (44’ Mesut 7), Umut 7, Murat 7, Faruk 7, Tanju 7, Savaş 7, Telat 7, Fırat 7, Vezir 7, Kenan 7

Skor: 2-2

Goller: 30’ Mehmet, 49’ Ömer (Gazitepe, 45’ Vezir, 71’ Telat (Örnek İdman)

Kırmızı kart: 73’ İlkay (Gazitepe)