Genç Ahmet ameliyat oldu

Silivrispor'un genç takım oyuncularından Ahmet resmi maçta çapraz bağlarını koparmasının ardından Silivrispor yönetimi olaya el koydu ve tedavisi gerçekleştirildi.

Genç Ahmet ameliyat oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un genç takım oyuncularından Ahmet resmi maçta çapraz bağlarını koparmasının ardından Silivrispor yönetimi olaya el koydu ve tedavisi gerçekleştirildi.

 

Lig maçında çapraz bağlarını koparan genç yıldız oyuncu için Silivrispor yönetimi seferber olarak ameliyatını gerçekleştirmesinin ardından a takım futbolcuları genç oyuncuyu hastane de ziyaret etti.  Silivrispor’un gelecekteki yıldız adaylarından olan Ahmet resmi maçta sakatlanmasının ardından geçirdiği ameliyatın ardından Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt, A takım kaptanı Yunus Yaşar ve takım oyuncuları ile birlikte ziyaret etti.

 

"Geçmiş olsun genç kardeşim"

Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Silivrispor’un tüm branşlarında sportif yaşantısını sürdüren tüm gençlerimizin yanındayız. Genç oyuncumuz talihsiz bir şekilde geçirdiği sakatlığın ardından yönetimimiz olarak seferber olduk tedavisi için var gücümüzle çalıştık. Genç oyuncumuza Allah’tan şifa dilemekle birlikte bir an evvel yeşil sahalara dönmesini sabırla bekliyoruz” dedi.