Gencoğlu "Ciddi bir kaos yaşadık"

Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 'Görev yaptığım süre içerisinde çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik ekip ve hocalara, sporcu kardeşlerime, kulübün emekçilerine, taraftarımıza, basın mensuplarına ve destekçilerimize teşekkür ederim' dedi.

Gencoğlu &quotCiddi bir kaos yaşadık"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan kongre öncesinde ve biten bir sezonun ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu bir sezonun değerlendirmesini ve özeleştirisini yaptı. Gencoğlu yaptığı basın açıklamasında; “2012 yılından beri Silivrispor yönetim kurulu üyeliği yapıyorum. Bir yıl Sayın Mustafa Saral ile voleybol şube sorumlusu görevinde, 3 yıldır da Sayın İhsan Atun yönetiminde başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Dört yıllık bu süre içerisinde öncelikli hedefim yönetim kurulu arkadaşlarımla güzel projelere imza atmak, kulübün kurumsal yönetilebilmesinin altyapısını oluşturmak, yeni şubelerin açılması ve en önemlisi Silivrispor’a tesis kazandırılmasıydı. 
 
BORÇLARIMIZ HEDEFİMİZDEN SAPTIRDI
 
Kendi şahsıma bunları da başardığımı düşünüyorum. Ama maalesef bazı düşünceleri, bazı bakış açılarını değiştirmek zor oluyor. Öncelikle taraftarın futbolda sahada maç kazandırmaya endeksli başarı isteği, bizleri de vergi borcu, üvey şubeler, başarısız altyapılar ve sıfır tesis olarak bizlere geri dönüyor. Yok, ben bunun tersini düşünüyorum, dediğiniz anda da kendinizi başka eleştiren ve tenkit eden dostlar ediniyorsunuz.
  
TEMELİ SAĞLAM ATMAYA ÇALIŞTIK
 
Şu unutulmamalıdır ki dünyada en sağlam temellere oturtulmamış hiçbir işin geleceği de yoktur. Silivrispor sevdalıları bu temellerin oturtulmasında yeni seçilecek olan yönetime destek olmalıdırlar. 
 
SELİM HOCA İLE UYUŞMAZLIK YAŞADIK
 
Bu yıl futbol şubemiz sezona Selim hoca ve onun kurduğu takım ile yola çıkmıştır. O günlerde neredeyse bir kişinin bile karşı çıkmadığı hocamızla maalesef ciddi bir uyuşmazlık olmuş kısa bir süre sonra yollarımız ayrılmıştır. Devre arasında teknik kadronun belirlediği oyuncuların transferleriyle düzlüğe çıkılmıştır. 
 
EN YAKINIMIZ İLE KIRGINLIK YAŞADIK
 
Bu süre zarfında bizlerin tek düşüncesi takımın ligde kalmasıydı. Bunu başarmaya çalışırken özellikle kamuoyun da kulüple ilgili birçok olumsuz söylemlerde ayyuka çıktı. Zaman zaman tüm yöneticilerde bu sarmalın içinde didişip durduk. Gerçekler, dedikodular, iddialar hepsi birbirine karıştı. En yakın olduğumuz kişiler ile kırgınlıklar yaşadık. 
 
CİDDİ BİR KAOSUN İÇİNDEYDİK
 
Yönetim kurulu üyelerinin, ya da farklı kişilerin dost sohbetlerinde yaptıkları konuşmalar sıcağı sıcağına çoğu zaman üzerine ilaveler ve farklı anlamlar katılarak muhataplarına aktarılarak kulübü ciddi bir kaosun içene sürükledi. Tabii burada en büyük kabahat bizlerindi. Her yöneticinin kendi mazeretlerinden dolayı bu süreç sağlıklı yönetilemedi. Ama amaç itibarıyla her yönetici de kendi hesabını kendisi verecektir.  
 
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR
 
1957 yılından beri her sezona yeni umutlarla giren Silivrispor haziran ayında yapacağı kongre sonrası hatalarından ders alarak yeni yöneticileri ile sağlam adımlarla istenilen başarıya ulaşacaktır. Silivrispor’a gönül verenlerin ortak akıl ve ortak hedeflerde birleşmesiyle oluşturulacak projelere her daim destek olacağımın bilinmesini isterim. Görev yaptığım süre içerisinde çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik ekip ve hocalara, sporcu kardeşlerime, kulübün emekçilerine, taraftarımıza, basın mensuplarına ve destekçilerimize teşekkür ederim.