Güraslan kulübün mali durumunu açıkladı

Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, kulübün mali durumu hakkında kamuoyuna açıklama yaptı.

Güraslan kulübün mali durumunu açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, kulübün mali yapısıyla ilgili olarak mauoyuna bilgi vermek amacıyla yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Güraslan'ın açıklaması şu şekilde;
Göreve geldiğimiz de 3.697.333,72 -TL ibra edilen rakam üzerine 293.078,32-TL icra borçları ilave olarak tutar 3.990.412,04 TL ye çıkmıştır. Bu rakamı bugün ile itibari ile 3.702.555,00-TL ye düşürdük. Ayrıca bu süre zarfında, Yönetim Kurulu Üyelerinin verdiği nakit ödemeler, Otogar gelirleri,TFF gelirleri, İddaa gelirleri,Kombine Bilet ve Düzenlediğimiz Gece’den sağladığımız nakit ile Kulübümüzün Kasasına 1.590.276,00-TL girmiş olup, bu rakamdan Kulüp ihtiyaç ve harcamaları için nakit ( A TK , Diğer Branşlar, Maaş ödemeleri,SGK ve Vergi Dairesi Yapılandırmaları, Güncel SGK ve Vergi Dairesi ödemeleri, Senet Ödemeleri ve İcra Ödemeleri ,vs.) 1.576.807,00-TL ödeme yapılmıştır.
Yukarıda verilen gelir rakımının içinde belirtilmiş ve en büyük beklentimiz TFF ve İDDAA hakkedişimiz olan 661.676,00-TL den 385.082,00-TL geçmiş döneme ait icra borçlarına kesilmiştir.
Ben ve Yönetim Kurulum göreve geldiğimiz günden itibaren maddi ve manevi bir birliktelik içinde olup, Silivrispor’umuz için herşeyin en iyisini yapmaya çalışmaktadır ve en iyisini yapacaktır.
Son Artvin Hopaspor maçından sonra Kamu Oyunda ve Sosyal Medya da Kaos ortamı yaratmak isteyenler bilsin ki; Yönetim olarak Teknik Heyetimize ve Futbolcu Kardeşlerimize güvenimiz ve desteğimiz devam edecektir. Silivri’li Hemşerilerim ve Silivrispor Sevdalıları bilsinler ki; Ben ve Çok Kıymetli Yönetim Kurulu Arkadaşlarım Silivrispor’un menfaati olan herşeyin yanında, zararına olan herşeyin de karşısındadır.
Bizler Yönetim Kurulu olarak her zaman Şeffaf olmaya ve en kısa zamanda basın toplantısı yaparak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu süreç de sizlerin de desteğiniz bekliyoruz.

Saygılarımla
Taylan GÜRASLAN
Silivrispor Kulüp Başkanı