Güraslan "Silivrispor centilmen ve misafirperver bir kulüptür"

Artvin deplasmanında oynanan Hopaspor maçında çıkan olayların ardından bir basın açıklamasında bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan 'Yaşanan olayları tüm Hopa halkına mal etmek kesinlikle yanlıştır' dedi.

Güraslan &quotSilivrispor centilmen ve misafirperver bir kulüptür"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artvin deplasmanında oynanan Hopaspor maçında çıkan olayların ardından bir basın açıklamasında bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “Yaşanan olayları tüm Hopa halkına mal etmek kesinlikle yanlıştır” dedi.
 
Hafta sonu Artvin deplasmanında 1-1 tamamlanan Hopaspor-Silivrispor maçının bitiş düdüğü ile birlikte cereyan eden olayların ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Kulüp Başkanı Taylan Güraslan yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Değerli Silivrisporlular, Hafta sonu oynanan Artvin Hopaspor-Silivrispor karşılaşmasında yaşanan talihsiz olaylardan dolayı çok üzüntü duymaktayız. Sporu centilmenlik ve dostluk çerçevesinden çıkartmayan bir kulüp olarak yaşananları hiç tasvip etmiyoruz. Kendini bilmez kişilerin çıkarmış olduğu olayları tüm Hopa Halkına mal etmemiz yanlış ve kabul edilmez olur. Ülkemizin geçtiği bu zor süreçte böyle can sıkıcı ve üzücü olayların tekrarlanmamasını diliyorum ve herkesten tekrardan sporun birleştirici pozitif gücü etrafında toplanmasını temenni ediyorum. Ben ve yönetim kurulum adına bu süreçte olayların daha fazla büyümemesi adına araya giren tüm dostlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Unutulmasın ki Silivrispor centilmen ve misafirperver bir kulüptür ve öyle de kalacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.