Güriz 'Bahanelere sığınmıyoruz'

Uzun bir aranın ardından kendi sahasına ve seyircisine kavuşan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamasında 'Uzun haftaların ardından seyircimizin önünde oynadık ama onlara galibiyeti hediye edemedik tek üzüntüm budur' dedi.

Güriz 'Bahanelere sığınmıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor’da teknik patron Sertan Güriz samimi açıklamalara imza attı. Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamamanın sıkıntısını yaşayan Güriz; “Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz” dedi. Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamalarında; “Ligin ikinci yarısına oldukça iyi hazırlardık. Sezon başlangıcındaki pataları yapmak istemiyorduk ama ikinci yarının ilk maçı olan Erzin deplasmanından istediğimiz sonuçla dönemedik.
ŞİLE KARŞISINDA ÜSTÜN BİR OYUN ÇIKARDIK
Erzin maçından istediğimizi alamayınca Şile Yıldız maçı bu bakımdan oldukça önem arz eden bir maç konumuna girdi ve kazanmak zorunda olduğumuz maçlardan biriydi. İşte bu düşünce ile sahaya çıktık ve bu düşüncede oynadık. Fakat bu maçtan da istediğimiz galibiyetle ayrılamadık. Şile maçının geneline baktığımızda oyun ve pozisyon üstünlüğümüz gözle görülür ölçüdeydi. Oyunu genel anlamıyla değerlendirdiğimizde üstünlüğümüz ortadaydı. Hatta Şile takımının pozisyonu bile yok diyebiliriz. Fakat daha dirençli ve daha çok pozisyona giren ve girdiği pozisyonları da değerlendiren bir takım olmamız şarttı. Bu bahanelerin arkasına sığınmıyoruz ve kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı ama beraberlikle tamamladık.
ERZİNCAN DEPLASMANINA ODAKLANDIK
Şimdi önümüzde çok zorlu bir Erzincan deplasmanı var. bu maça odaklanıp buradan alacağımız puan ve puanları düşünüyoruz. Erzin ve Şile maçları bitti önümüze bakmak zorundayız. Erzincan karşısında çok daha istekli ve kazanmayı gerçekten isteyin bir takım olacağız.
BİZİ DESTEKLEMEYE GELEN HERKESE TEŞEKKÜR
Uzun haftaların ardından seyircimizin önünde kendi sahamızda oynadık. Tüm camiamıza galibiyetle merhaba demek ister ve üç puan hediye etmek isterdik. Taraftarlarımıza üç puan hediye edemediğimiz için üzgünüz. Soğuk ve rüzgarlı havada bizleri desteklemeye gelen herkese sonsuz teşekkürler diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.