Güriz 'Hedefimiz kaliteli ve iyi futbol oynamak'

Sertan Güriz, Silivrispor kulübünü sezon öncesi antreman ve kamp programları ile birlikte lig hakkında açıklamalarda bulundu.

Güriz 'Hedefimiz kaliteli ve iyi futbol oynamak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugünlerde 2. kamp programına çıkacak olan kulüp oyuncuları ve kamp sezonu hakkında Silivrispor’un teknik patronu Serkan Güriz Hoca bilgiler verdi.

İlk hafta kamp antrenmanı için bilgi aktarımında bulunan Güriz, ilk kamp haftasının iyi geçtiğini söyleyebiliriz. Her gün giderek artan bir antrenman dozajının olduğunu, bazen futbolcularımızın antrenmanı bitirmekte zorlandıklarını ama kendileri için faydalı bir dönem olduğunu düşünüyorum dedi. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaptıklarını belirten Sertan Güriz, ağırlık idmanları ve bir de hazırlık maçı yaptıklarını belirtti.

Hazırlık maçının eksikleri anlamak adına kendileri için önemli olduğunu belirten Güriz şu açıklamayı yaptı;

“Kamp dönemi boyunca bizimle olabilecek arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Olamayan arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. İki günlük bir izinden sonra Çarşamba günü tekrar antrenmanlara başladık. Çarşamba'dan itibaren yine çift antrenmanlara başlayacağız. 11 günlük ikinci kamp dönemimizi de bu şekilde tamamlayıp 3. kamp dönemi için Bolu'ya hareket edeceğiz. Orada da maç ağırlıklı bir kamp dönemi olacak. Yaklaşık 3 - 4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İkinci antrenmandan sonra da kadromuzu şekillendirmek ve en son eksiklerimizi de Bolu kampında tamamlayarak hazırlık maçlarında şekillenmiş kadromuzla mücadele etmek istiyoruz.”

“İlk kamp döneminin iyi geçtiğini ve ikinci kamp döneminin de iyi olacağına inandığını” söyleyen Sertan hoca, kamp programını Bolu'da tamamlayarak maç haftası için Silivri'ye dönüş yapacaklarını belirterek “Burada ilk maçını Erzin Spor A.Ş. ile oynayacaklarını ve 3 puanı hedeflediklerini belirten Sertan Hoca, iyi başlayıp iyi gideceklerini ve iyi bitireceklerine inandıklarını” vurguladı.

2019 - 2020 sezonunda Silivrisporumuzun ligdeki rakiplerini de değerlendiren Güriz, grubun kolay bir grup olmadığını, iyi takımlarla mücadele edeceklerini belirterek Silivrispor'un da iyi transferler yaparak iyi takım olmaya çalışan bir takım olduklarına inandığını söyledi. İlk olarak hedeflerinin kaliteli ve iyi futbol oynamak olduğunu belirten Sertan Güriz, grupta kısa vadede iyi yerlerde olmak istediklerini belirtti ve Erzin maçı ile iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Genç oyuncuların da durumlarından bahseden Sertan Güriz, kadroda bulunacaklarını belirtirken bir yandan da bu kadroda bulunacaklarının durumunun kendi ellerinde olduğunu, Genç oyuncuların çalışarak hocalara kendilerini göstermeleri ve "Bu takımda ben de varım, ben de istiyorum." demeleri gerektiğini belirterek herkes kadar genç oyuncularında şansının var olduğunu söyledi.

İkinci kamp antreman haftasının 10 Ağustos tarihinde tamamlanacağının bilgisini veren Güriz, 2 günlük bir dinlenmenin ardından 13 Ağustos'ta Bolu kampına gideceklerini, 11 günlük bir kamp süresinin ardından 24-25 Ağustos gibi Silivri'ye dönerek 2 günlük bir izinin ardından Erzin Spor A.Ş. maçına hazırlanacaklarını dile getirdi.