Gürsu 17. Ölüm Yıldönümünde Unutulmadı

İlçemiz Milli futbolcusu Müjdat Gürsu, Silivri Stadı'nda gerçekleşen programla, ölümünün 17. yıldönümünde saygıyla anıldı.

Gürsu 17. Ölüm Yıldönümünde Unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçemiz Milli futbolcusu Fenerköylü Müjdat Gürsu, ölümünün 17. yıldönümünde Silivri Belediyesi ve Silivri Kaymakamlığı’nın katkıları ile Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği tarafından düzenlenen programla anıldı. Geçtiğimiz haftasonu Silivri Stadı’nda gerçekleşen programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir; “Spor kulüplerimize imkânlarımızın çok üzerinde destek vermeye çalışıyoruz. Bu katkıların sonunda ilçemizde Müjdat Gürsu’lar yetişirse, Belediye Başkanım Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları olarak bizler çok memnun olacağız. 17. Ölüm yıldönümünde Müjdat’ı rahmetle anıyor, ailesine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi. Kandemir, gerçekleştirdiği konuşmasının ardından günün anısına Gürsu ailesine plaket takdim etti.
GÜRSU KARŞILAŞMALARLA ANILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programında Fenerköy ve Silivri U-13, Fener Veteran ve Silivri Veteran ile Silivri Şöhretler ve Beşiktaş Şöhretler arasında olmak üzere üç ayrı karşılaşma gerçekleşti.