İBB Spor A.Ş.'de Şampiyon Begü Reklam

İBB Spor A.Ş. Müjdat Gürsu Spor Tesisleri'nde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Begü Reklam'a kupasını veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 'Çöplükten spor tesislerine dönüşen bu mekanda kupa vermekten onur duyuyorum' dedi.

İBB Spor A.Ş.'de Şampiyon Begü Reklam

İBB Spor A.Ş. Müjdat Gürsu Spor Tesisleri’nde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçları 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü oynandı. Manavoğlu İnşaat’ın Nevşehirliler Derneği’ni mağlup ederek 3. olduğu turnuvada, şampiyonluk mücadelesi Ayfar ile Begü Reklam arasında yaşandı. Kıran kıran geçene mücadelede şampiyonu penaltı atışları belirledi ve Begü Reklam kupaya uzanan taraf oldu.  

ÇÖPLÜKTEN SPOR TESİSLERİ’NE DÖNÜŞTÜ

Şampiyon Begü Reklam’a kupa, madalya ve hediyelerini veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Bu alan bir zamanlar vahşi depolama yapılan çöplük alanıydı. Silivri Belediyesi yönetiminde görev yaparken bu alanı kaldırdık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mimar Kadir Topbaş’ın talimatıyla bu alana bu güzel spor tesisini kazandırdık. Çöplükten spor tesislerine dönüşen bu mekanda kupa vermekten onur duyuyorum” dedi.