İlk yarıda Gazitepe, ikinci yarıda Çiftlikköy

Birinci amatör kümede grubunda ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında daha önce mağlup ettiği Çiftlikköyspor'u konuk eden Gazitepespor ilk yarıda hem skor hemde oyun olarak üstün olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında bu üstünlüğünü rakibi Çiftlikköyspor'a kaptırarak karşılaşmadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Maçın ilk yarısını 2-1 mağlup kapatan konuk ekip çiftlikköyspor , rakibinin yaptığı hataları iyi değerlendirerek sahadan üç puanla ayrılmasını bildi.

İlk yarıda Gazitepe, ikinci yarıda Çiftlikköy
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri sahasında oynanan karşılaşmada maçın favorisi olarak gösterilen Gazitepespor karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Maçın 6.dakikasında gelişen konuk ekip atağında Ozan’ın attığı golle mağlup duruma düşen ev sahibi Gazitepespor beraberliği 18.dakikada Aykut’un attığı golle yakaladı 1-1. Bu golle moral bulan Gazitepespor 22.dakikada İlkay’ın attığı golle beraberliği bozarak öne geçti 2-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf  konuk ekip Çiftlikköspor oldu. Maçta 48.dakikada Mutlu attığı golle skor’da eşitliği sağlayan isim oldu 2-2. Maçta iki tkımda beraberliği bozmaya çalıştığı bu dakikalarda geliştirilen ataklarda istedikleri gole ulaşmadılar. Maçın son 10 dakikasına hızlı bir şekilde giren Çiftlikköyspor 81.dakikada Çağrı ile bulduğu golle eşitliği bozmayı başardı 3-2. Bu golle tekrar öne geçen konuk ekip Çiftlikköyspor rakibinin üzerine kurduğu baskı ile gol pozisyonlarına girmeye başladı, Gazitepespor üst üste gelişen ataklardan dolayı yaşadığı stresten dolayı, 84.dakikada ilk golün sahibi Ozan’ın attığı gole engel olamadı 4-2. Bu golle iyice rahatlayan Çiftlikköyspor’da son sözü 88.dakikada Çağrı söyledi ve attığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu 5-2. Bu skor’la sahadan üç puanla ayrılan taraf konuk ekip Çiftlikköyspor olurken, kendi sahasında ve seyircisi önünde maça iyi başlamasına rağmen yaptığı hatalarla kalesinde ikinci yarıda golleri gören Gazitepespor haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı.

 

Stat: Silivri

 

Hakemler: Bülent Eraykutlu, Hakan Deniz, Emir Yapıcı

Gazitepespor: Gökhan 5, Taner 5, Feryat 5, Emre 5, Özal 5, Uğur 5, Ömer 5, Ahmet 5, İlkay 5, Nasuf 5, Aykut 5

Çiftlikköyspor: Yusuf 7, Ufuk 7, Mustafa 7, Hüseyin 7, Mutlu 7, Hasan Adak 7, Hasan 7, Aras 7, Ozan 7, Göksel 7, Çağrı 7

Goller: 6’ ve 84’ Ozan, 48 Mutlu, 81’ ve 88’ Çağrı (Çiftlikköy), 18’ Aykut ve 22’ İlkay (Gazitepe)