İmzaların ardı arkası kesilmiyor

Yeni sezon için bomba transferlerini yaparak geçtiğimiz günlerde iki oyuncu ile anlaşan Silivrispor son transferini forvet hattına yaptı ve kariyerinde gol krallığı bulunan genç oyuncu İbrahim Alan ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

İmzaların ardı arkası kesilmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün defans hattına Yusuf Onur Arıkan ve Ali Temur transferleri ile takviye yapan Silivrispor, forvet hattını da güçlendirdi ve gol kralı oyuncu İbrahim Alan ile anlaştı. Transferini bizzat Kulüp Başkanı Akgün Duru’nun bitirdiği genç forvet Konyaspor’dan bir yıllığına kiralandı. İki sezon önce şampiyonluk yaşayarak 2. Lig’e çıkan Niğde Belediyespor’da attığı 22 golle gol kralı olan genç oyuncu artık yeni sezonda gollerini Silivrispor için atacak.

İbrahim Alan kimdir?

15 Mayıs 1994 yılında Meram’da doğam İbrahim Alan oyunculuk kariyerine 2005 yılında Konya Telekomspor’da başladı. 2013 yılında Atiker Konyaspor’da profesyonel imzayı atan genç oyuncu sırasıyla Konya Anadolu Selçukluspor, Karacabey Beylikspor, Nifde Belediyespor formalarını giydi. Kariyeri boyunca Türkiye Kupası, TFF 1. Lig, TFF3. Lig ve TFF 2. Ligde oynadı. 163 resmi maçta 114 kez ilk 11 sahaya çıktı, 53 gol atarken, 33 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü.

Defans hattına genç bek

Silivrispor yeni sezon için sağ kanadını garantiye almak adına Galatasaray alt yapısından yetişen Yusuf Onur Arıkan ile bir yıllık anlaşma imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Yusuf Onur Arıkan yeni sezonda Silivrispor formasını giyecek. Silivrispor transfer komitesinin kulübe kazandırdığı genç oyuncu Afyon kampına katıldı.

Yusuf Onur Arıkan kimdir?

12 Ocak 1991 İstanbul doğumlu olan Yusuf Onur Arıkan 2004 yılında Galatasaray alt yapısında futbol hayatına başladı. 2009 yılında Galatasaray takımında profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2011 yılında ise Antalyaspor’a transfer oldu. Yusuf Onur sırasıyla Pendikspor, Kemerspor 2003, Antalyaspor, Tuzlaspor, Konya Anadolu Selçukluspor’un ardından iki sezon Kahramanmaraşspor’da forma giydi. Kariyeri boyunca 220 resmi maça çıkan Yusuf Onur Arıkan bu maçların 208’inde ilk 11 oynarken 44 sarı kart ve 5 kırmızı kartla oynadı.

Ali Temur da  imzayı attı

Yeni sezonda iddialı bir konumda olmak için takım kuran Silivrispor ligin en tecrübeli oyuncularından Ali Temur ile anlaşmaya vardı. Afyon’da kampta olan Silivrispor defansına bir diğer takviyeyi de yaptı. Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor formasını giyen Ali Temur ile anlaşma sağlandı. Başarılı defans oyuncusu geçtiğimiz sezon 23 maçtı 21 kez ilk 11 olarak sahaya çıktı. Bir yıllık anlaşması yapılan Ali Temur takım ile birlikte Afyon kampında idmanlarına başladı.

Ali Temur kimdir?

7 Ocak 1989 Beyşehir doğumlu olan tecrübeli defans oyuncusu Ali Temur oyunculuk kariyerine 1999 yılında Atiker Konyaspor’da başladı. 2007 yılında Atiker Konyaspor’da profesyonel sözleşmesini imzaladı. Aynı yıl Kartalspor’a kiralık gitti. Ardından ise sırasıyla Adana Demirspor, Atiker Konyaspor, Tarsus İdmanyurdu, İnegölspor, Turanspor, Manavgatspor, Konya Selçuklu, Gaziosmanpaşaspor ve Zonguldak Kömürspor ile iki sezon geçirdi. Kariyeri boyunca 2. Lig, 1. Lig, 3. Lig’de forma giyen Ali Temur, 209 resmi müsabakanın 173’ünde ilk 11 forma giydi ve 41 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü.