Işıklar'dan Bocce Şampiyonlarına Müjde

Başkan Işıklar, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nun düzenlediği Bocce Turnuvası'nda Türkiye 5.'si olan Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerine Bocce Sahası sözü verdi.

Işıklar'dan Bocce Şampiyonlarına Müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Mesut Belli ve Mahmut Arıcı, Hatay’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Bocce Turnuvası’nda 41 takım arasında Türkiye 5. si olarak büyük bir başarı elde etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendisini makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaşan öğrencileri ve eğitmenlerini tebrik etti.

 

TRAKYA’DA BİR İLK OLACAK

Ziyarete Okul Müdürü Mesut Özdoğan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Ergen ile birlikte katılan öğrenciler Başkan Işıklar’a üzerinde isminin yer aldığı forma hediye etti. Öğrencilerin başarısıyla gurur duyduğunu belirten Işıklar, öğrencilerin daha iyi şartlarda çalışması ve bu dalda yeteneklerini geliştirmesi için onlara Bocce Sahası sözü verdi. Trakya’da bir ilk olacak Bocce Sahası’nın ön çalışmaları için ekibine gerekli talimatları ileten Başkan Işıklar, kısa sürede ilçeye bir Bocce Sahası kazandıracak.