İşkar 'Adliye'yi geçmek zorundayız'

Silivrispor'un teknik patronu Erdal İşkar yaptığı özel açıklamayla devre arası çalışmalarını değerlendirdi ve tüm taraftara 'tek yürek olma çağırısında' bulundu.

İşkar 'Adliye'yi geçmek zorundayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivrispor’un teknik patronu Erdal İşkar yaptığı özel açıklamayla devre arası çalışmalarını değerlendirdi ve tüm taraftara “tek yürek olma çağırısında” bulundu.

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor’da teknik patron Erdal İşkar devre arası çalışmaları, sakatlıklar ile birlikte giden ve gelen oyuncularla ilgili bilgilendirmede bulundu. Gazetemize yaptığı özel açıklamalarında Erdal İşkar; “Silivrispor olarak ikinci devre hazırlıklarına Silivri’de başladık. 10 gün ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda daha çok kuvvet ve dayanaklılık ağırlıklı oldu. Daha sonra 10 günlük Antalya kampımız başladı. Antalya’da çabuk, kuvvet, sürat çalışmalarımızın yanında 4 hazırlık maçı yaparak lige hazırlandık.

 

“EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK”

Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüp gidermeye çalıştık. Kampta 3 yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Bu arkadaşlarımızın da uyum sürecini çabuk atlatmaları da bizi ayrıca çok sevindirdi.

 

“AHMET’İN GİTMESİNİ İSTEMEZDİM”

Gelen arkadaşlar olduğu gibi giden arkadaşlarımız da oldu. Ahmet’in Sivasspor’a gitmesi bizim için önemli bir kayıp olmuştur. Kendisine yeni kulübünde başarılar diliyoruz.

 

GENÇLERİMİZİN DURUMU MÜKEMMEL

Ancak onun yerine oynayacak Fuat ve Murat’ta bizim için çok değerli oyuncular iki arkadaşımızın da yeteneklerine kalitelerine çok inanıyorum. 2. devre takıma çok katkı sağlayacaklardır.

 

İLK MAÇLAR ZOR GEÇER

Şuana kadar tek sıkıntımız sakat oyuncularımızın olması. Murat, Taner ve İsmail’in çeşitli yerlerinden sakatlıkları bulunuyor. Tedavilerini yaparak Adliye maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Sakatlıkların dışında herhangi bir eksiğimiz yok. Adliye maçını kazanıp 2. Devreye iyi başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçlar her zaman zor geçer. Bu yüzden taraftarlarımızın desteği çok önemli. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Tek yürek olursak başarıların daha kolay geleceği unutulmamalıdır…