İşkar: 'İkinci lig biletini alacağız'

Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar Perşembe günü oynanacak olan Manisa Büyükşehir maçı öncesinde yaptığı açıklamalarında, 'Manisa'yı yenip ilçeye dönmek ve pazartesi günü oynayacağımız maçı da kazanıp finallere çıkmak istiyoruz' dedi.

İşkar: 'İkinci lig biletini alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Manisa deplasmanından iyi bir netice ile dönüp ikinci maç için avantaj elde etmek isteyen Silivrispor’da morallerin iyi olması yönetimi ve teknik kadroyu memnun ediyor. Silivri halkının tek yürek olduğu ve büyük bir heyecanla beklediği maçın başlama saatinde Manisa’da olup takımlarını desteklemek için tarihi günü beklemeye çekilmesi takımın moralini bir kat daha arttırmış göründü. Yapılan hazırlıkların çok iyi bir ortamda devam ettiğini söyleyen Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar, yaptığı açıklamasında; “Manisa kampımızdaki çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Burada 4 günlük bir kamp dönemimiz oldu. Bu 4 günlük kampımızda tüm takım birbirine kenetlendi ve maç saatini bekler duruma geldik. Takımın havası oldukça üst seviyede ve yıllar sonra Silivri’yi tekrar 2. Lige çıkarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.

“Takımın motivasyonu iyi durumda”

Zorlu bir maça çıkacağımızın farkındalığını yaşıyoruz. Fakat Silivrispor’un da bir final takımı olduğunu unutmamak gerek. Manisa’dan iyi bir netice ile ilçeye döndüğümüzde herkesin bunu çok iyi görecektir. Oyuncularımın çalışmalarından son derece memnunum.  Elimize geçireceğimiz tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendirip Silivrispor’u Spor Toto 2. Lige çıkarmak için çaba göstereceğiz. İlk maçımız Perşembe günü burada iyi bir sonuç alıp Pazartesi günü oynayacağımız ikinci maçımıza tüm Silivri’yi bekliyoruz. Hep birlikte finalde 2. Lig biletini alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.