İsmet Karabulut Dünya Şampiyonasında

Silivrili Güreşçimiz İsmet Karabulut, 12/15 Ekim 2017 tarihlerinde Muğla'da yapılacak olan Dünya Plaj Şampiyonasında 90 kiloda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyon Güreşçimize maddi ve manevi destekler artarak devam ediyor.

İsmet Karabulut Dünya Şampiyonasında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası 12-15 Ekim tarihlerinde Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesindeki, caratte-careattalarıyla ünlü İztuzu Plajında yapılacak.

14-15 Eylül’de Muğla'da yapılan Dünya plaj şampiyonası seçmelerinde 90 kg'da Türkiye 2. Olan İsmet Karabulut, 12/15 Ekim tarihlerinde yapılacak olan şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek.

Şampiyon güreşçimiz Karabulut’a, bölgemizde inşaat sektörünün en güçlü temsilcilerinden biri olan Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu maddi destekte bulundu. Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu üyeleri Eyüp ve Yakup Bayburtlu, Şampiyon güreşçimizi şirketin İnşaat satış ofisinde misafir etti.

Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu üyesi Eyüp Bayburtlu, şampiyon güreşçinin çekini takdim ederken, “Spor ve Sporcunun her zaman yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada spor ve sporcularımıza elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.