Kadıköy en farklı yenilgisini aldı 8-0

Birinci Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Beylikdüzüspor, kendi sahasında konuk ettiği Silivri Kadıköyspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle adeta gol bombardımanına tuttu.

Kadıköy en farklı yenilgisini aldı 8-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birinci Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Beylikdüzüspor, kendi sahasında konuk ettiği Silivri Kadıköyspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle adeta gol bombardımanına tuttu. 

Beylikdüzü Hasan Doğan Stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi olma avantajı ile başlayan Beylikdüzüspor, ilk 20 dakikadan sonra oyunda üstünlüğünü rakibe kabul ettirmesini bildi. İlk yarıda dört gol bulan ve ilk 45 dakikayı 4-0 önde kapayan Beylikdüzüspor, soyunma odalarının ilk bölümünü 4-0 önde kapadı. İkinci yarıda daha etkili olan Beylikdüzüspor, rakibinin sert futbolu karşısında yılmadı ve farkı açmak için elinden gelen çabayı gösterdi. İkinci 45 dakikada da gol sağanağını sürdüren Beylikdüzüspor, sahadan 8-0 galip ayrılarak grupta liderliğini rakiplerinin iki puan önünde sürdürmesini bildi. Mavi-beyazlılar adına goller Murat (2), Sertan (2), Kadir, Emre, Can ve Mustafa’dan geldi. Maç sonunda büyük bir sevinçle soyunma odalarının yolunu tutan Beylikdüzüspor’lu oyuncular, haklı galibiyetin mutluluğunu yöneticileriyle birlikte yaşadı. Grupta diğer müsabakalarda ise şu sonuçlar alındı. Alipaşaspor - Tepecik Anadoluspor 1-3, Gazitepespor - Kestanelikspor 0-1, Büyükçekmece Mimarsinanspor - Başakşehirspor 0-0 ve Güzelcespor - İhsaniyespor 1-1. Bu sonuçlardan sonra 27 Puanla grubunda liderliğini sürdüren Beylikdüzüspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.